מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייף מאד וגם לא מרוכזפלוני אלמוני16/11/2011
אני מרגיש מותש וחסר כוח
אין לי בעיה בלאכול אני אוכל הכל, אפילו יותר מידי
וישן בצורה סבירה
אחותי אמרה שאולי זה קשור לברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייף מאד וגם לא מרוכז - תגובה
עירית פרידמן16/11/2011שלום פלוני
אם המצב הזה הוא בגלל מחסור בברזל אפשר לעשות בדיקת דם פשוטה שתאשר את זה.
המלצתי היא -
1.לעשות בדיקת דם ולפעול עפ"י הממצאים אם יהיו.
2. אם הכל תקין בבדיקות מעבדה כדאי להגיע לטיפול ברפואה משלימה. הומאופתי או אחר כדי להבין את הבעיה בצורה מקיפה יותר.
בטיפול הומאופתי הבנת הבעיה נעשית בשיחה ובהתאם לכך מותאמת תרופה הומאופתית שמטרתה להחזיר אותך לאיזון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייף מאד וגם לא מרוכז - תגובה
אהוד סברדליק16/11/2011מלבד ברזל בקש מהרופאה שיבדקו בבדיקת הדם גם ויטמין B12 ,ויטמין D ואת תפקודי בלוטת התריס, אתה מוזמן לחזור אלינו אם התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אעדכן אתכם בהמשך...
אסתר21/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייף מאד וגם לא מרוכז - תגובה
אבנר חי21/11/2011ערב טוב
פלוני, אני קורא שאתה אוכל יותר מידי.. כלומר אתה אוכל ככל תאוותך, עד שאתה חושב ששבעת לחלוטין ואז הקיבה כמעט ומתפוצצת .. הרמב"ם טען שעלינו לאכול פחות מתאוותנו ומניסיוני הוא צדק. משום שכשאנו אוכלים וממלאים את קיבתנו באוכל אנו מרגישים לאחר מכן מותשים ,, עייפים עד כדי רביצה ....
אבל כשאנו אוכלים פחות מתאוותנו, כלומר נשארים כביכול כאילו לא שבעים לחלוטין אנו , אז, אחרי הארוחה מרגישים רעננים ומלאי און ובהחלט לא מותשים.
נסה ואולי תרגיש טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)