עייף מאד וגם לא מרוכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייף מאד וגם לא מרוכז
    פלוני אלמוני
    16/11/2011

אני מרגיש מותש וחסר כוח
    אין לי בעיה בלאכול אני אוכל הכל, אפילו יותר מידי
    וישן בצורה סבירה
    אחותי אמרה שאולי זה קשור לברזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייף מאד וגם לא מרוכז

הוספת תגובה

• עייף מאד וגם לא מרוכז - תגובה

עירית פרידמן
    16/11/2011

שלום פלוני

אם המצב הזה הוא בגלל מחסור בברזל אפשר לעשות בדיקת דם פשוטה שתאשר את זה.
    המלצתי היא -
    1.לעשות בדיקת דם ולפעול עפ"י הממצאים אם יהיו.
    2. אם הכל תקין בבדיקות מעבדה כדאי להגיע לטיפול ברפואה משלימה. הומאופתי או אחר כדי להבין את הבעיה בצורה מקיפה יותר.
    בטיפול הומאופתי הבנת הבעיה נעשית בשיחה ובהתאם לכך מותאמת תרופה הומאופתית שמטרתה להחזיר אותך לאיזון.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אהוד סברדליק
    16/11/2011

מלבד ברזל בקש מהרופאה שיבדקו בבדיקת הדם גם ויטמין B12 ,ויטמין D ואת תפקודי בלוטת התריס, אתה מוזמן לחזור אלינו אם התוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אעדכן אתכם בהמשך...

אסתר
    21/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אבנר חי
    21/11/2011

ערב טוב
    פלוני, אני קורא שאתה אוכל יותר מידי.. כלומר אתה אוכל ככל תאוותך, עד שאתה חושב ששבעת לחלוטין ואז הקיבה כמעט ומתפוצצת .. הרמב"ם טען שעלינו לאכול פחות מתאוותנו ומניסיוני הוא צדק. משום שכשאנו אוכלים וממלאים את קיבתנו באוכל אנו מרגישים לאחר מכן מותשים ,, עייפים עד כדי רביצה ....
    אבל כשאנו אוכלים פחות מתאוותנו, כלומר נשארים כביכול כאילו לא שבעים לחלוטין אנו , אז, אחרי הארוחה מרגישים רעננים ומלאי און ובהחלט לא מותשים.
    נסה ואולי תרגיש טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו