מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה
    טלי
    08/05/2007

שלום. יש לי מיגרנות כמה שנים. לפני כ-3 שנים הפסקתי לאכול גבינה צהובה לגמרי והפחתתי מאוד את כמויות הקפה (עד כוס או שתיים בשבוע) ובמקום אני שותה תחליף קפה. וזה עזר מאוד אבל עדיין יש לי מיגרנות מדי פעם. איזה מאכלים נוספים עשויים לגרום למיגרנה ואם יש להם תחליפים שלא גורמים למיגרנה? כמו כן, רציתי לשאול אם עישון יכול להחמיר את המצב.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה

הוספת תגובה

• מיגרנה והומאופתיה

עירית פרידמן
    08/05/2007

שלום טלי
    מלבד סוגי מזון יכולות להיות סיבות נוספות ושורשים אחרים להתקפי המיגרנה.
    אני מציעה לך לשלב עם הנחיות תזונתיות גם טיפול הומאופתי שיכול לפתור את הבעיה מהשורש.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה

יפה שמעוני
    08/05/2007

טלי שלום רב,

למיגרנות יש הרבה סיבות, מעבר לרגישות לתזונה.
    על מנת להפטר לחלוטין מהסימפטומים, כדאי לטפל בגורמים.
    לגבי תזונה: גבינה צהובה, שוקולד, עגבניות, חומרים שמכילים צבעי מאכל, חומרי הדברה, חומרים משמרים, מונסודיום גלוקומט. כל אלה חומרים שיכולים לגרום לתגובה יתר.
    מעבר לזאת בעיות במערכת השלד, הורמונים, מתח, קרינה, חילופי עונות ואקלים, שדה מגנטי, מתכות, כימיקלים, קנדידה, כל אלה יכולים לגרום לכאבי ראש ומיגרנות.

בהצלחה,

יפה שמעוני - נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו