גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    היי
    05/12/2011

שלום רב

אני נוטלת גלולות למניעת הריון (דיאנה) באופן קבוע מזה שנתיים.
    כל 3-4 חודשים אני עושה בדיקות דם מקיפות בשביל מעקב ועד כה הכל תקין .
    שמעתי לאחרונה כי נטילה ממושכת של גלולות יכולה לגרום לנזקים כמו החלשת מערכת החיסון,חוסר ויטמינים וכו...
    התייעצתי עם הרופא נשים והוא אמר שאין שום נזק בלקיחה ממושכת ויש אף נשים שלוקחות שנים גלולות ושניתן לראות גם שהבדיקות שלי בסדר ולא חסר שום ויטמין.

על אף מה שהרופא אמר לי ,יוצא לי לקרוא המון מידע באינטרנט שאומר שצריך לקחת במקביל לגלולות איזשהוא חיזוק טבעי שימנע את הנזק שהן עלולות ליצור.
    האם מומלץ לקחת עם הגלולות תוסף כלשהו לחיזוק שימנע בעיות עתידיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

עירית פרידמן
    05/12/2011

שלום מירי
    אני חושבת שאת צודקת ומבינה יותר מהרופא.
    הגלולות מעצם תפקידן משבשות את הפעילות ההורמונאלית של הגוף. לא ניתן לדעת אם ואיך זה יגרום לנזק, אבל ההגיון אומר ששיבוש ממושך כזה איננו בריא במיוחד.
    עצתי לך, אם זה אפשרי, להפסיק את הגלולות למשך חודשיים-שלושה כדי לתת צ'אנס לגוף לעבוד בצורה טבעית.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

אהוד סברדליק
    09/12/2011

גלולות גורמות להצטברות נוזלים בבטן התחתונה והאגן,להסמכת הדם,ולבריחה גדולה יותר של ויטמיני B6 וגם B12 . גלולות משפיעות על מערכת ההורמונים הנשית ולכן מומלץ לעשות פעם בשנה הפסקה לחודש חודשיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו