מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ושאלהמלי11/12/2011
יש לי קנדידה באיבר המין, ואגינאלית, אני משתמשת בהידרו אגיסטן , יש לי את זה כחמישה ימים והיום התחלתי, מחרתיים אני מתחילה דיאטת קנדידה,רציתי לשאול 2 שאלות
1)האם בהתחלה מותר להפחית את המוצרים כמו קמח לבן ומתוקים,אורז לבן וכדומה,למנה אחת ביום? יש לי תור לנטורופתית עוד שבועיים אבל עד אז זה יעזור ההפחתה? (התחלתי לקחת פרו ביוטיקה)אני לוקחת 5 כמוסות ביום וגם מערבבת 2 עם יוגורט שמה באיבר המין ומחכה 20 דקות זה יעזור?
2)חברה שלי עשתה בעבר משהו קצת קיצוני אבל תוך 10 שעות הקנדידה עברה לה לגמריי מהאיבר,היא לקחה אקונומיקה(כן אקונומיקה)עירבבה כף של זה, עם מים וטבלה כול חצי שעה ושמה באיבר ואחרי 10 שעות זה עבר לה לגמריי,איך זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ושאלה - תגובה
אהוד סברדליק11/12/2011שלום מלי
במידה והחלטת להתחיל תזונה להורדת קנדידה יש להוריד לגמרי את הפחמימות ,אחרת הטיפול אינו יעיל. אני ממליץ לך שיהיה לך את הטלפון של הנטורופתית כך שתמיד תוכלי להתייעץ עימה.
אגיסטן מוריד את הפטריה מקומית אך אם לא מטפלים בבעיה מהשורש הפטריה חוזרת במחזוריות ובנוסף מופיעים תסמינים אחרים שקשורים לפטריה כגון עייפות, ירידה במערכת החיסון, חשק למתוק ועוד.
שימוש באקונומיקה לא רצוי, מיכוון שגם אם הוא פוגע בפטריה הוא גורם לכוויה והרס רקמות והדבר אינו רצוי בכל הגוף ובעיקר באזור רגיש כמו הווגינה. כמו כן טיפול שכזה כמו האגיסטן הינו מקומי בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)