רפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    זהבה
    21/12/2011

יש לי כאב בגרון תמידי ואחרי בדיקת רופא עם סיב אופטי נאמר לי זהו רפלוקס.
    אחרי שלקחתי כדורים וזה לא עזר והרגשתי חולשה מהם.הפסקתי את הכדורים ואני רק שומרת על תזונה בריאה.כבר חצי שנה שאני לא אוכלת מזון מהחי ורק פרות וירקות,טחינה ושקדים וזה לא עוזר.מה עלי לעשות כדי שהכאב יעבור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס - תגובה

אבנר חי
    21/12/2011

ערב טוב
    לדעתי רפלקסולוג עשוי לעזור לך. לאחר שיעשה תישאול ויגלה את הסיבה הראשונית לבעיה הרגשית שיוצרת את הרפלוקס.
    אני טיפלתי בהילינג אנשים עם בעיות רפלוקס ובעיותיהם נפתרו כמעט לחלוטין אלא אם חזרו לסורם באופן החשיבה שלהם ביחס לחיים שלהם.
    חשיבה חיובית לרוב פותרת את הבעיה.
    ערב טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ותדה!

זהבה
    21/12/2011

תודה על תשובתך המהירה.ממה נגרם הרפלוקס והאם זה עלול להחמיר כשלא לוקחים כדורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס - תגובה

עירית פרידמן
    21/12/2011

שלום זהבה
    יצא לי לטפל בריפלוקס בהומאופתיה בהצלחה רבה.
    ממליצה בחום.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו