מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיץ אוכמניותשלמה24/01/2012
קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?קראתי כתבה,ואף נאמר לי על ידי רופאת המשפחה כי מיץ אוכמניות עוזר לטפול בדלקת בדרכי השתן. שאלתי מספר פעמים את הרופאה האם מדובר במיץ חמוציות או במיץ אוכמניות, התשובה חד משמעית מיץ אוכמניות. מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש מיץ אוכמניות,ואיזה כמות יש לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ אוכמניות - תגובה
אהוד סברדליק24/01/2012אני אתן לך דוגמה שבה יש לך יתר לחץ דם והרופאה נותנת לך מרשם לנורמלול (תרופה ליתר לחץ דם) ואז את באה אלי ואני אומר לך תבקשי מהרופאה מרשם לתרופת אומפרדקס (תרופה לצרבות) . לכל רופא יש ידע רב יותר בתחום מסוים. זה מצוין שהרופאה מבינה את היכולת של צמחים וטיפול טבעי בבעיות בריאות מסוימות רק שלפעמים כדי להתייעץ אם אדם שיש לו יותר ידע בתחום הנדון. ולעניינו לטיפול בדלקות דרכי השתן יש לשתות מיץ חמוציות שנמצא בכל חנות טבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ אוכמניות - תגובה
אהוד סברדליק27/01/2012לזכותך אני מציין שכתבת בעצמך שהמחקר בעייתי כי אינו כפול סמיות , ההשוואה לחלב ולחיידקים שבו ולא למיץ שמזכיר במבנהו מיץ אוכמניות או השוואה למיץ חמוציות.
הסיבה לדלקות בשלפוחית נובעת מחולשה חיסונית או מחסר איזון אחר ולא מבעיה אנטומית, אחרת רוב הנשים היו לוקות בבעיה זו ולא כך הוא. אלפי שנים של אבולוציה והתפתחות אנושית יצרו באשה מנגנונים למנוע כניסה חיידקית מאזור השופכה לשלפוחית. רק חולשה פנימית שמביאה לחולשה חיסונית גורמת למערכות הגנה אלו להיפרץ.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)