מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיזה טיפול ללכת??ס.23/02/2012
כבר הרבה זמן זו ההתלבטות שלי..
יצא שהשבוע עשיתי בדיקת דם כוללנית אחרי שעברתי איזו דלקת לא מזמן, וגיליתי שני דברים שמחוץ לגבול (לא יודעת להגדיר את זה אחרת, סליחה..), אחרי בירור באינטרנט, הדברים האלו העידו על הימצאות של אלרגיה בגוף, ואולי גם דלקת, דברים שדי ידועים לי עקב סימפטומים של מעי רגיז הרבה שנים, ליחה כרונית, כאבי גב, כבד שמתפקד חלש (לפי המדקר הסיני שהלכתי) ועוד..
אז יצא לי להיות בדיקור סיני וברפלקסולוגיה בשנתיים האחרונות ואני כל הזמן משתדלת לשפר את התזונה שלי, לקחת תוספים להוריד לחץ, לעשות קצת התעמלות ולהגביר מודעות
.
ברור לי שיש כאן עבודה איטית ואין מה לדמיין פיתרון קסם שיבוא ב"בום".
ועדיין, אני מתלבטת, מה הטיפול ש"הכי הכי" מתאים ללכת אליו במקרה כזה??
דיקור סיני? רפלקסולוגיה? שיאצו?
תזונה טבעית של הרב אשרוב?
תוספי תזונה ? דמיון מודרך?
אם היה לי כסף הייתי הולכת להכל..
נכון, הרבה שלוחים לו למקום, ועדיין, ההתלבטות קיימת.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה טיפול ללכת?? - תגובה
אהוד סברדליק23/02/2012הבחירה לפי תפיסתי אינה בכלי הטיפול, אלא במטפל . הפגשי אם מטפל בשיטה כזו או אחר וראי אם את מתחברת אליו ולשיטתו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה טיפול ללכת?? - תגובה
עירית פרידמן23/02/2012לאיזה טיפול ללכת?-תלוי את מי את שואלת......
אם את שואלת אותי אז זאת הומאופתיה (-:
להומאופתיה יש יכולת לאגד את כל הבעיות לכדי הבנה אחת עמוקה.
להומאופתיה יש כלים לתת תשובה ופיתרון להבנה הכוללת.
אם תשאלי מטפלים אחרים מן הסתם תקבלי תשובות אחרות.
מכיון שההחלטה הסופית היא שלך עליך לקרוא קצת על כל תחום ולהחליט לפי ההתחברות האישית שלך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)