מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינהמ11/02/2008
שלום,
אני בת 25 וגבר מס' שנים שאינני מצליחה להירדם בשעות נורמליות בלילות... אני לא נרדמת לפני 4-5 בבוקר על אף עייפות מרובה (דבר שמקשה עלי לעבוד בשעות הבוקר).
אינני מעוניינת ליטול כדורים כימיים כדי להסדיר את השינה ורציתי לדעת האם יש איזשהן טיפות שיכולות לסייע לי להירדם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה
יפה שמעוני11/02/2008שלום רב,
קיימת אצל הרבה אנשים בעיה של שעון ביולוגי. הם ערים בלילה וישנים ביום.
מאחר ואת חייבת להיות ערה ביום (עבודה), מומלץ לסדר את השעון הביולוגי שלך.
ניתן לעשות זאת באיזון כללי ותרגילים.
כמובן שתזונה נכונה יכולה גם לשפר את השינה.
אני ממליצה לך לקרוא כתבה שלי על הפרעות שינה באתר שלי.
בשלב זה, עד שתעשי טיפול לעומק, תנסי אמבטיה עם כמה טיפות לבנדר לפני השינה.
תרגילי נשימה. מדיטציה. לשתות תה פסיפלורה. לקרוא לפני השינה.
את יכולה לקחת גם טיפות הומאופתיות R14 להפרעות שינה. 10 טיפות בבוקר ו20 טיפות לפני השינה במעט מים. (להשיג בבתי מרקחת הומאופתיים).
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מס' שאלות
מ11/02/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה..
רציתי לדעת עוד מס' דברים:
1.האם הטיפות R14 הן אנטיאלרגיות?
2.מדוע יש לשתות אותן גם בבוקר?
3.האם יש סגולות מיוחדות בתה פסיפלורה?
לגבי תזונה- אני אוכלת מאוד מאוזן בשל שמירה על משקל במשך שנים רבות (הולכת מדי חודש לשומרי משקל). עושה גם מדיטציה ויוגה- עד היום זה לא עזר לבעיות השינה שלי..
4. האם יש המלצות נוספות?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה
ד"ר יפה שמעונ11/02/2008שלום רב,
הטיפות שהמלצתי אינן גורמות לאלרגיות. לגבי נטילתן בבוקר זה להוריד מתח ולהרגיע. פעמים רבות הפרעות שינה זה על בסיס רגשי.
צמח הפסיפלורה ידוע כמרכיב מרגיע.
לפי מה שאת מציינת, אני חושבת שכדאי לך לעשות איבחון יסודי.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)