אמא שלי לא יכולה לקחת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי לא יכולה לקחת תרופות
    גליה
    11/04/2012

אמא שלי בת 73 וסובלת מחרדות כבר הרבה זמן ועכשיו עוד יותר בגלל אובדן הבן. היא אף פעם לא יכלה לקחת אף תרופה, ממש אלרגית לתרופות. גם פסיכולוג לא בא בחשבון מבחינתה למרות כל נסיונות השכנוע שלי. עכשיו הציע לה רופא נשים לקחת שמן נר הלילה. רופא המשפחה אומר שהוא לא מכיר אותו והוא גם לא חושב שכדורים או שמנים טבעיים (שהן לא תרופה) יכולות בכלל לעזור ? שאלתי היא האם שמן נר הלילה כן יוכל לעזור ? ואם לא, מה כן אפשר להציע לה ? היא חסרת אונים ומאוד קשה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא שלי לא יכולה לקחת תרופות - תגובה

אהוד סברדליק
    11/04/2012

שמן נר הלילה לא יעזור במקרה של חרדות. כדאי שהיא תבוא לטיפול ברפואה סינית , הומאופתחה או פרחי באך וניתן יהיה לתת תשובה לסיבלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא שלי לא יכולה לקחת תרופות - תגובה

עירית פרידמן
    11/04/2012

שלום גליה
    בטיפול הומאופתי אין נטילת תרופות כפי שקורה בטיפול מערבי.
    הטיפול ההומאופתי ניתן על גבי כדורי סוכר מתוקים או בטיפות ואיננו מכיל כל חומרים בעייתיים. לכן אין שום בעיה גם עם תינוקות ונשים בהריון ובטח שגם מבוגרים יכולים.
    הטיפול במבוגרים לא תמיד קל אבל יש לי ניסיון טוב בהרבה מקרים ולכן אני מאד ממליצה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא שלי לא לוקחת תרופות

אילנה חלווה
    20/04/2012

הייתי מאוד ממליצה לה לקבל עיסוי עדין ומרגיע אם היא אוהבת כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו