מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקל ננסיYOAV04/05/2012
שמי יואב ואני בן 41
הנני בריא ככל שידוע לי ותפקודי הכבד, ספירת דם, שתן יצאו בתקן הנורמה
הנני מוגדר כבעל אסטמה קל , לוקח ונטולין פעם בחודש
היתי מבקש חות דעת על דקל ננסי( לא לגבי יעילות של הצמחת שיער/נשירה אלא רק על השלכותיו, מבחינה פנימית!!!, אם ידוע לכם על דקל ננסי והשפעתו על צמיחה אשח לשמוע:-) ) והאם הוא יכול לגרום לי נזקים למערכות הגוף לטוח הקצר והארוך? התיעצתי לאחרונה דרך רפואה משלימה של אחת הקופות עם מומחה בתחום הנטרופטיה לגבי נשירת שער והקרחה., אחת מהמלצות היתה נטילת תוסף בשםדקל ננסי, שלוש פעם ביום.אינני סובל מערמונית מוגברת
מכיון שנטלתי בעבר עם מרשם של רופא עור תרופה בשם פרופצייה מס שנים והפסקתי,בשל חששות מתופעות לואי ( סרטן ערמונית ופגיעה בתפקוד המיני) פניתי לנטרופוטיה,והומלץ על תוסף זה.
זהו אני מקוה שמיציתי את שאלתי( נ.ב: התוסף היחדי שאני נוטל כיום הינו ויטמין D אינני נחשף לשמש ןלכן השימוש, ובבוקר אני נוטל כמוסת שום)
המון תודה לגבי ההשלכות של הדקל הננסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל ננסי - תגובה
אהוד סברדליק05/05/2012ההורמון הגברי נקרא טוסטסטרון והוא אחראי על ייצור הזרע,החשק המיני, השיער ועוד פעולות נוספות . עקב סיבות מסוימות הורמון זה עובר שינוי שכתוצאה ממנו מופיעות בעיות בפרוסטטה וגם הקרחה. לקיחת דקל ננסי מונעת את שינוי ההורמון ולא ידוע לי על תופעות בלקיחה שלו. מומלץ להוסיף בנשירה גם אבץ פיקולינט וויטמיני B
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)