דקל ננסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל ננסי
    YOAV
    04/05/2012

שמי יואב ואני בן 41
    הנני בריא ככל שידוע לי ותפקודי הכבד, ספירת דם, שתן יצאו בתקן הנורמה
    הנני מוגדר כבעל אסטמה קל , לוקח ונטולין פעם בחודש
    היתי מבקש חות דעת על דקל ננסי( לא לגבי יעילות של הצמחת שיער/נשירה אלא רק על השלכותיו, מבחינה פנימית!!!, אם ידוע לכם על דקל ננסי והשפעתו על צמיחה אשח לשמוע:-) ) והאם הוא יכול לגרום לי נזקים למערכות הגוף לטוח הקצר והארוך? התיעצתי לאחרונה דרך רפואה משלימה של אחת הקופות עם מומחה בתחום הנטרופטיה לגבי נשירת שער והקרחה., אחת מהמלצות היתה נטילת תוסף בשםדקל ננסי, שלוש פעם ביום.אינני סובל מערמונית מוגברת
    מכיון שנטלתי בעבר עם מרשם של רופא עור תרופה בשם פרופצייה מס שנים והפסקתי,בשל חששות מתופעות לואי ( סרטן ערמונית ופגיעה בתפקוד המיני) פניתי לנטרופוטיה,והומלץ על תוסף זה.
    זהו אני מקוה שמיציתי את שאלתי( נ.ב: התוסף היחדי שאני נוטל כיום הינו ויטמין D אינני נחשף לשמש ןלכן השימוש, ובבוקר אני נוטל כמוסת שום)
    המון תודה לגבי ההשלכות של הדקל הננסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקל ננסי

הוספת תגובה

• דקל ננסי - תגובה

אהוד סברדליק
    05/05/2012

ההורמון הגברי נקרא טוסטסטרון והוא אחראי על ייצור הזרע,החשק המיני, השיער ועוד פעולות נוספות . עקב סיבות מסוימות הורמון זה עובר שינוי שכתוצאה ממנו מופיעות בעיות בפרוסטטה וגם הקרחה. לקיחת דקל ננסי מונעת את שינוי ההורמון ולא ידוע לי על תופעות בלקיחה שלו. מומלץ להוסיף בנשירה גם אבץ פיקולינט וויטמיני B

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו