שאלה לאהוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאהוד
    תמי
    22/06/2012

היום בתוכנית של ג'ודי ניר מוזס, היא ראיינה ד"ר לרפואה סינית ותוך כדי שיחה שמעתי שתה ירוק מועיל לכאבי שרירים. מה אתה יודע על כך? אשמח לדעת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאהוד

הוספת תגובה

• שאלה לאהוד - תגובה

אהוד סברדליק
    23/06/2012

שלום תמי
    בתה ירוק יש קפאין שנותן אנרגיה זמינה לפני אימון, נוגדי חימצון שמונעים הרס ופגיעה בתאים וחומרים שמשפרים חילוף חומרים וניצול שריפת האנרגיה מהאוכל. יש לכך השפעה על כאבי שריר אבל צריך לדעת ולהבין ממה השריר כואב ולטפל בכך. האם זה כאב אחרי אימון, ממחלה או מיציבה לא נכונה ? לכל אחד מהבעיות יש טיפול שונה עם צמחים אחרים. אם תתארי לי ממה הכאב בשריר אוכל לסייע יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תה ירוק

מיכל
    25/06/2012

תה ירוק מאוד בריא כי יש בו הרבה אנטיאוקסידנטים והם חשובים לגוף ולשרירים ולדם ומה לא בעצם
    אני אישית לא אוהבת לשתות תה ירוק אז אני התחלתי לקחת כמוסות של תה ירוק של סולגאר שזה בעצם אותו דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו