טיפול בקנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקנדידה
    שיר
    25/07/2012

ערב טוב, אני סובלת כבר תקופה מקנדידה ולמרות הטיפול שקיבלתי זה עדיין לא עבר לחלוטין. רציתי לדעת האם יש טיפול אלטרנטיבי שגם יכול לעזור לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בקנדידה

הוספת תגובה

• טיפול בקנדידה - תגובה

אהוד סברדליק
    26/07/2012

הטיפול בקנדידה צריך להיות טיפול תזונתי להרעבת הפטרייה ומניעת שגשוגה עם תוספי מזון מתאימים שיהרגו אותה,ישקמו את מערכת העיכול והכבד. אינני יודע מה ההוראות שקיבלת ומה עשית בשתי תחומים אלו. בנוסף כדי לעשות בדיקת צואה מיוחדת בכדי לאבחן האם את סובלת באמת מקנדידה או שהסימפטומים שאת מתארת קשורים לבעיה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בקנדידה - תגובה

עירית פרידמן
    26/07/2012

שלום שיר
    הטיפול ההומאופתי בקנדידה לא נשען על דיאטה קשה אלא על התאמה מדויקת של תרופה הומאופתית למצב הספציפי שלך.
    זאת דרך יותר קלה לטיפול במצב בעיקר לנוכח העובדה שהדיאטה לא פתרה את הבעיה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בררי על שמן אורנו פראי

תמי
    26/07/2012

אני ניסיתי את הכמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר לאחר שסבלתי מקנדידה ואומר לך את האמת? הוא היה יותר אפקטיבי מאנטיביוטיקה. היה לי חשוב לעשות שימוש בצמח מרפא בטוח לשימוש ולכן בחרתי בו, בדיעבד זו הייתה ההחלטה הכי טובה שקיבלתי בנושא אחרי שהייתי אצל כמה וכמה רופאים שלא ידעו לזהות את הבעיה ונתנו לי מידע שגוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו