כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    מרי
    13/08/2012

שלום

מזה חודש אני סובלת מכאבי בטן עליונה מרכזית. לפעמים זה בכל הבטן, ההרגשה היא התכווציות . עשיתי CT בטן, שתן, דם הכל תקין חוץ מחול בכליה שמאלית. הרופא המליץ רק על שתיה מרובה בלי תרופות. כאבי הבטן לא עוזבים אותי, לפעמים אני מרגישה הקלה למספר ימים או יום אחד ואחר כך זה חוזר. הפסקתי שתיית קולה, תה והפחתי קפה. אני כמעט ולא אוכלת מטוגן ולעולם לא אוכלת חריף.
    אני לא יודעת מה לעשות.
    אני גם עשיתי בדיקת נשיפנ ואני עדיין מחכה לתשובה.
    נאמר לי שיש לי ציסטה בצד ימין בשחלה וזה בגלל שאני בתקופת ביוץ אבל הכאבים שאני מרגישה זה כבר חודש.
    אני לא יודעת מה לאכול ומה לא ואיך לנהל את החיים שלי. אני אישה מאד רזה אני לא רוצה גם לרזות יותר
    ואני גם לא רוצה להתרגל על תרופות ומשככי כאבים.

תודה על הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

אהוד סברדליק
    13/08/2012

באזור האפיגסטרים במרכז נמצאת הקיבה וכאבים באזור מצביעים לרוב על בעיות כמו צרבות. באזור זה ישנו מקום שנקרא מקלעת השמש ובו מצטברות רגשות בזמן לחץ ומתח שבעצמם גורמים לאנשים רבים לצרבות ובעיות עיכול. יתכן שזאת הבעיה, אך יש להגיע במקרה זה למטפל מקצועי שיתשאל ,יאבחן ויתן לך מענה רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה....

מרי
    13/08/2012

איזה רופא מקצועי צריך לשאול.???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה.... - תגובה

עירית פרידמן
    13/08/2012

שלום נונו
    הכוונה היא למטפל מקצועי באחד התחומים של הרפואה המשלימה.
    אוהד בתחום הרפואה הסינית ואני בתחום ההומאופתיה יכולים לעזור לך כל אחד בדרכו.
    אלו תחומים שיכולים לתת מענה במקומות שהרפואה המערבית לא מוצאת תשובה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו