מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של זבוב בעין ימיןמ. זהבה15/08/2012
שלום. אני בת 57. סובלת מזה זמן רב ממיגרנות כרוניות.
בבדיקה אצל הניאורולוג הכל תקין. כניראה מיגרנות כרוניות.
עכשיו , התווסף לי משהו חדש. פתאום, הרגשתי שכאילו זבוב עף לנגד עיני ולכל כיוון שבו אני מביטה , ממש מטריד ומעצבן.
פניתי אחרי כמה ימים לרופא עיניים מומחה, ולפי הבדיקה שביצע לא מצא שום מימצא.
בגלל שסיפרתי לו שיש מצב תורשתי במשפחתי הקרובה 2 אנשים עם גלקאומה, ושהיה לי בנוסף לזבוב, הבזקי אור לכמה שניות , הוא אמר לי לבוא למעקב כל 3 חודשים.
אני ממש לא רוצה להגיע למצב של ניתוח, או לייזר או החמרה במצב של העין , וזה יכול להגיע בעתיד למצב מסוכן.
אני מעוניינת לטפל בזה בשיטה טבעית אלטרנטיבית באם יש כזה דבר אשמח לדעת.
האם דיקור יכול לעזור במקרה כזה?
אני מאמינה מאוד בשיטה אלטרנטיבית, בצמחים -כמוסות טבעיות כיוון שהיה משהו שכן עזר לי .
אבקש תשובה בהקדם. תודה. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של זבוב בעין ימין - תגובה
עירית פרידמן15/08/2012שלום זהבה
במקום שבו הרפואה המערבית "לא מוצאת כלום" ההומאופתיה יכולה לעזור.
טיפול הומאופתי לא נסמך על ממצאי מעבדה אלא על אינפורמציה שהמטופל נותן בשיחה.
התרופות ההומאופתיות נטולות חומר ולכן ללא נזק או תופעות לואי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה של זבוב בעין
מרידור זהבה15/08/2012שלום . תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)