טיפול טבעי בכולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול טבעי בכולסטרול
    שירה
    22/08/2012

צהריים טובים! התגלו לאחרונה אצל אבא שלי ערכי כולסטרול גבוהים ורציתי האם ניתן לשלוט בזה רק בדרכים טבעיות? ללא שימוש בתרופות? הוא דיי נגד זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול טבעי בכולסטרול

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בכולסטרול - תגובה

עירית פרידמן
    22/08/2012

בהחלט שאפשר וכדאי לטפל בגישות טבעיות.
    הומאופתיה אחת מהן ויכולה לעזור מאד.
    מומלץ לראות ולשמוע את ההרצאה של ד"ר אבני על כולסטרול.
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירה
    23/08/2012

קודם כל תודה. היכן אני יכולה למצוא את ההרצאה? בנוסף אתמול קיבלנו המלצה מרוקח בבית מרקחת על קומפלקס פיטוסטרולים של סולגאר, רציתי לדעת האם את מכירה? ומה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר ומשתמש

גדעון
    28/08/2012

שירה שלום לך. אני בעצמי סובל מכולסטרול גבוה תקופה ארוכה. לאחר התייעצות בפורום זה ועוד אחרים, וכמובן לאחר שפניתי לנטורפת, אז אני התחלתי להשתמש בתוסף טבעי שנקרא בשם קומפלקס פיטוסטרולים של סולגאר שעוזר להוריד את הכולסטרול הרע. אני בהחלט חושב שזה טוב לשימוש ובמיוחד שזה טבעי. אולי כדי שאמך תתייעץ עם נטורפת בעניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

עירית פרידמן
    28/08/2012

שלום שירה
    אני הומאופתית ואינני מומחית בנושא תוספי תזונה. בכ"א המלצתי הגורפת היא להתייעץ עם מטפל מומחה בתחום כדי שיתאים לכם את התוספים הנכונים ביותר.
    ואת ההרצאה של ד"ר אבני אפשר למצוא בחיפוש בגוגל -אריה אבני בהרצאה על כולסטרול, סטאטינים ומה שביניהם. (אני לא יכולה לצרף כאן לינק)

כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצית ארומתרפית לטיפול בכולסטרול

ניר
    07/10/2012

שלום לך, אני ממליץ לטפל על ידי תמצית (טינקטורה) ארומתרפית "כולסטין" להפחתת ערכי כולסטרול "רע" ולהעלאת ערכי הכולסטרול הטוב.

לבריאות !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו