נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    לילי
    11/10/2012

שלום, אני בת 24 וסובלת כבר תקופה ארוכה מנשירת שיער. אני מטופלת בכדורים פסיכיאטריים כבר מספר שנים שנאמר כי עלולים לגרום נשירה, אך זו תופעת לוואי שאמורה להיפסק, עד כמה שאני יודעת... אני לוקחת ויטמין D, תוספת סידן וכדורי ברזל, ואני צמחונית. על איזה טיפול טבעי אפשר להמליץ לי? המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

עירית פרידמן
    11/10/2012

שלום לילי
    יש לי ניסיון טוב בטיפול בבעיות נפשיות שיקל לרמה שלא תזדקקי לכדורים פסיכיאטריים.
    מה שכשלעצמו יביא לשיפור במצב השיער.
    למיטב ידיעתי תופעות לואי בד"כ לא נפסקות כך שמאד כדאי למצוא תחליף לטיפול שאת לוקחת.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לויטמין D

הדס
    21/10/2012

ולכותבת הראשית, אולי חסר לך ויטמין B12?
    כי אני לוקחת גם ויטמין B12, והבנתי שחוסר ויטמין B12 יכול לגרום גם לנשירת שיער.

בקשר לויטמין D, איזה ויטמין D את לוקחת?

ושאלה לפורום
    אני גם צריכה לקחת ויטמין D, וראיתי שיש ויטמין D של סולגאר בטיפות. העניין הוא שאני רוצה לקחת בכדור? יש הבדל בין הטיפות לכדורים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לויטמין D - תגובה

אהוד סברדליק
    21/10/2012

ויטמין D נספג בצורה שומנית ולכן הוא בד"כ מגיע כטיפות מעט שומניות. אם הכדור מגיע כקפסולה שומנית זה יהיה אותו דבר כמו בטיפות . במידה והוא מגיע ככדור יש לקחת אותו עם אוכל שומני וגם אז הספיגה פחות טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו