מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה מתרופה פסיכיאטריתישראל09/11/2012
אני מטופל בתקופה פסיכיאטרית הגורמת להשמנה,עליתי בחמישים קילו, התאבון הוא כבעבר, איני אוכל יותר ,ובכל זאת אני משמין,איני מתכוון להפסיק את התרופה כי היא טובה לי .אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי משהו שיכול לעזור .יש לציין שגם רמת האינסולין (לא הסוכר)גבוהה מאוד מהנורמה .תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה מתרופה פסיכיאטרית - תגובה
אהוד סברדליק11/11/2012תופעת הלוואי של חלק מהתרופות הפסיכיאטריות הנה השמנה. מלבד שינוי תרופתי אתה יכול להתחיל לעשות פעילות גופנית לפחות 3-4 פעמים בשבוע , דבר שיעזור לך להוריד במשקל וכמו כן ישפר את הרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה מתרופה פסיכיאטרית - תגובה
עירית פרידמן11/11/2012שלום ישראל
תרופה שגורמת לך להשמנה של 50 (!) ק"ג איננה "טובה" עבורך. אולי אפשר להגדיר זאת כ"רע במיעוטו".
טיפול הומאופתי יכול לסייע לך להרגיש טוב כך שלא תזדקק לתרופה וכך כשתרד ממנה גם המשקל שלך ירד.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה
אני02/07/2013כנראה גרמה לך לתת פעילות של בלוטת התריס סביר להניח
אתה חייב להפסיק אותה לא משנה מה
נוגדי דיכאון ידועים בכך שהם מורידים את חילוף החומרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה - תגובה
אהוד סברדליק03/07/2013אני מקווה שכתבת זאת כהלצה שאינה מצחיקה . יש בתשובתך זו מראה לחלק מתחלואי החברה המערבית שבה החיצוניות והמראה החיצוני היא חזות הכל והתוכן הפנימי חשיבותו היא משנית. זה מתבטא בפירות מהונדסים גנטית עם מראה נהדר אך ללא טעם,כוכבי ראליטי ופושעים שילדים באים לבקש מהם חתימה רק כי הם בטלויזיה ולכן הם סלבריטי . לצערי יש לא מעט אנשים שחושבים את מה שכתבת ( גם אם זאת היתה משובה) ועל כך יש להצטער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
אני03/07/2013בלי קשר לא אני המצאתי את זה וגם פסיכיאטרית רשמה את זה באיזה פורום שקראתי
אם תמצא לי הסבר אחר למה אנשים משמינים כמוני 20 קילו בשנה מנוגדי דיכאון בלי לשנות כלום באורח החיים ובכמויות האוכל אני ישתכנע שאתה צודק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון - תגובה
אהוד סברדליק03/07/2013אכן תרופות פסיכיאטריות גורמות לפגיעה במטבוליזם ולעליה במשקל, אך אין מורידים לאדם אם דיכאון תרופה כזאת מיד אלא מחליפים באחרת ובכל מקרה עדיף עליה במשקל מניסיון התאבדות עקב הפסקת תרופות בצורה מיידית ולכן הייתי ממליץ לך לחשוב לפני שאתה כותב את מה שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניח הפסקתי אותה על דעת עצמי
אני04/07/2013אך כמובן שלא בבת אחת אלא בצורה הדרגתית כמו שצריך
גם ככה היא הפסיקה לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכל התרופות הללו
אני04/07/2013לכולם יש פוטנציאל לגרום לעליה במשקל
היחידים שלא פוגעים במטבוליזם אלא מאיצים אותו הם סמים ממריצים
כדוגמא ריטלין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכל התרופות הללו - תגובה
אהוד סברדליק04/07/2013במקרה של דיכאון בינוני או קשה אין להוריד תרופות פסיכיאטריות. גם אם יש תופעות לוואי של השמנה. במקרים קלים ניתן להוריד רק בתיאום ושיתוף הרופא המטפל. במקרים של דיכאון קל פעילות גופנית תוריד במשקל ותשפר את מצב הרוח. כמו כן ניתן להעזר ברפואה משלימה לסוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גם השמנה
אני04/07/2013כמו דיכאון פוגעת בבריאות בן אדם שמשמין 50 קילו אלא אם הוא היה בתת משקל קיצוני לפני הוא בהשמנה חמורה וחייב להפסיק את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)