כאבי גרון בעיקר בבוקר ובלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון בעיקר בבוקר ובלילה
    שלי
    18/11/2012

בשבוע האחרון כואב לי נורא הגרון בזמן הבליעה, זה קורה לי בעיקר בשעות הבוקר כשאני קמה מהשינה וחוזר לקראת הלילה. ניסיתי קל גרון וכדומה, אך זה לא עוזר. האם יש המלצה למשהו נוסף שיכול להקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גרון בעיקר בבוקר ובלילה - תגובה

עירית פרידמן
    18/11/2012

כדי להתאים תרופה הומאופתית יש צורך ביותר נתונים.
    "משהו להקל" זה בד"כ משהו שטחי.
    אני ממליצה על טיפול הומאופתי ממוקד ויעיל.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גרון בעיקר בבוקר ובלילה - תגובה

אהוד סברדליק
    19/11/2012

שלום חן
    כאבי גרון אקוטיים יכולים להגרם כתוצאה מוירוס או מחיידק הסטרפטוקוק. טיפול יעיל עבור שניהם הינו עם פורמולה סינית בשם ISATIS שמוכרת חברת זן צמחים בחנויות טבע רבות. יש לקחת 2 מזלפים 3 פעמים בשבוע עד 10 ימים (לא לקחת בצורה כרונית). במידה ואין שיפור לאחר 2-3 ימים בכאבי הגרון יש לפנות לרופא מערבי,לעשות משטח גרון ולתת אנטיביוטיקה במידת הצורך.
    במידה וכאבי הגרון הינם כרוניים וחוזרים על עצמם במהלך החודש כדי לבוא לטיפול ברפואה אלטרנטיבית כגון הומאופתיה, רפואה סינית, נטורופתיה וכו בכדי שיטפלו בשורש הבעיה וימנעו ממנה לשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלי
    20/11/2012

קודם כל תודה לכם על התשובות.
    רציתי לשאול לגבי אבץ למציצה של סולגאר, חברה שלי המליצה לי על עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת יכול להקל? לא מדובר בכאבים חזקים במיוחד, פשוט מציק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו