זרעי פשתן נגד לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרעי פשתן נגד לחץ דם
    איש אחד
    03/12/2012

שלום,
    קראתי במספר מקומות שזרעי פשתן יעילים להורדת לחץ הדם.
    1. אני מבין שיש מספר סוגים של זרעי פשתן. איזה סוג יעיל לגבי טיפול בלחץ הדם?
    2.מהי הכמות המומלצת ביום או בשבוע?
    3. כמו כן מהי הצורה היעילה לטיפול - ריסוק, חליטה, בליעת הגרגירים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרעי פשתן נגד לחץ דם

הוספת תגובה

• זרעי פשתן נגד לחץ דם - תגובה

אהוד סברדליק
    04/12/2012

החומרים שבתוך זרעי הפשתן יכולים לסייע בהורדת יתר לחץ דם ולכן יש לרסק את הזרעים במכתש ועלי ולפזר על סלט או על לחם. או לקנות שמן פשתן שנשמר במקרר בבקבוק כהה או שחור(למניעת חימצון) יש כאלו בחנויות טבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך על זרעי פשתן

איש אחד
    14/01/2013

ראשית תודה.
    אכן התחלתי בשבועות האחרונים לאכול זרעי פשתן. קניתי זרעים, אותם אני שומר במקפיא, ומידי יום אני לוקח כפית של זרעים ומרסקם היטב עם פטיש (בתוך נייר, כמובן) ואוכל.
    שאלתי:
    1. האם יש אפשרות ללעוס היטב את הזרעים עם השיניים (על מנת להגיע אל התוך) במקום כל התהליך הנ"ל?
    או
    2. אם אטחן את הזרעים בחנות - כמה זמן לאחר הטחינה עדיין החומרים הפעילים יהיו אפקטיביים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך על זרעי פשתן - תגובה

אהוד סברדליק
    15/01/2013

אי אפשר ללעוס את הגרעינים בצורה יעילה בכדי לנצל את תוכם. טחינה של הגרעינים ושמירה במקרר תשמור את השמנים לשבועיים, יש שמן פשתן שמגיע במקרר בבקבוק שחור למי שרוצה את השמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו