שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילך
    10/12/2012

יש לי כאבים בחזה השמאלי ובין השדיים ובגב עליון והרופא אמר לי שזה מהקיבה ונתן לי אומפרדקס. אז שאלתי מישהי שהיא עוסקת ברפואה הטיבעית והיא אמרה לי לקחת פרוביוטיקה של חברת אלטמן שאלתי היא איך אני יודעת כמה לקחת ומה מתאים לי מה המינון? האם עודף פרוביוטיקה יכול לגרוום נזק כלשהו? כמה צריך לקחת הרי זה אינדווידואלי? ובכלל מה כדורים אלה עושים לגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ממליץ לשתות ג'ל אלוורה

אלונדב
    30/12/2012

למה לשתות?

המשקה הזה, העשוי מכמעט 100% ג'ל אלוורה טהור, מסייע באופן יוצא דופן לפעילות מערכת העיכול ולשיפור הספיגה של אבות המזון בגופך. הוא יכול להיות פתרון לסובלים מבעיות עיכול, מעיים ואולקוס.
    אלוורה לשתי ג'ל אלוורה מכילה חומצה פולית אשר מומלצת לנשים המתכננות להיכנס להריון. ובנוסף היא תוסף מזון חשוב עבור צמחונים וטבעונים אשר זקוקים להשלמות תזונתיות טבעיות של מינרלים, ויטמינים וחומצות אמינו, שאינם מיוצרים בגוף ונדרשים עבור גדילת התאים וחילוף החומרים בו.
    במחקרים שנעשו בשתי אוניברסיטאות בארצות הברית, התגלה כי שתיית ג'ל אלוורה שיפרה את הספיגה של ויטמין C וגם ויטמין E ביותר מ-300% !
    לכן, שיפור ספיגת המזון בגוף והיתרונות הרבים של משקה האלוורה, מאפשרים לגופנו לנצל ביעילות רבה את אבות המזון, לבנות תאים חדשים ולשמור על גוף רענן ופחות פגיע למחלות.
    אין זה מפליא שהצמח נקרא "צמח הקסם", ואפילו אנשים שאינם סובלים מבעיות בריאות כלשהן, מספרים על שיפור ניכר ברמת החיים שלהם, לאחר ששתו משקה אלוורה, והם פחות נפגעים ממחלות עונתיות ואחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו