מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על רפואה משלימה לחולי צליאקמירי16/01/2013
רציתי לדעת איזה טיפול מבחינת רפואה משלימה יש לאנשים שהם חולי צליאק?
מה מומלץ להם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על רפואה משלימה לחולי צליאק - תגובה
אהוד סברדליק16/01/2013רגישות לגלוטן אינה ניתנת לריפוי . אך מנסיוני לרבים מהאנשים שיש צליאק סובלים מחולשה כללית במערכת העיכול ולעיתים במערכת החיסון ובזה ניתן לטפל ע"י רפואה סינית, רפואה הודית ונטורופתיה. לעיתים ניתן להוריד מעט את רגישות המערכת לגלוטן בכדי שבמידה וצרכת בטעות מזון עם גלוטן התגובה לא תהיה חריפה מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על רפואה משלימה לחולי צליאק - תגובה
עירית פרידמן16/01/2013טיפול הומאופתי יעיל מאד לחולי צליאק. בהפחתת הרגישות ובהקלה על תסמינים נוספים.
הטיפול עדין, קל, ללא תופעות לואי וללא כאבים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להוריד את הרגישות?
מירי17/01/2013ועל איזה טיפול מדובר?
האם גם ממליצים לקחת תוספים טבעיים? לזאת הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת תוסף תזונה
שלי17/01/2013לאחרונה התייעצתי עם נטורופתית שהמליצה לי לשלב כמוסות נוטרי נאנו של סולגאר בתזונה שלי, הן יעילות בכך שעוזרות בספיגה מהירה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להוריד את הרגישות? - תגובה
אהוד סברדליק17/01/2013ניתן בטיפולי דיקור סיני וצמחי מרפא לסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להוריד את הרגישות? - תגובה
עירית פרידמן17/01/2013הי מירי
מדובר בטיפול הומאופתי.
זהו טיפול קל, עדין ונוח עם טווח יכולת רחב מאד. לא מדובר בתוספי תזונה אלא בתרופה הומאופתית שאין לה שום תופעות לואי והיא לא מכילה כל חומר אלא אנרגיה בלבד.
את יכולה לקרוא הרבה באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית.
אני לא יכולה לצרף כאן לינקים אז פשוט תחפשי בגוגל.
אם יהיו לך שאלות אחרי הקריאה אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)