צליאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליאק
    נטלי
    04/02/2013

לאחרונה איבחנו אצלי צליאק - לאחר תקופה ארוכה של כאבי בטן ושל אי וודאות לגבי מה יש לי! מצד אח ד זה מעודד כי לא ידעתי מה יש לי וסוף סוף גילו ומצד שני זה מפחיד כי עכשיו אצטרך לשנות את כל התזונה שלי. רציתי לדעת אם יש איזשהו טיפול נוסף או איזושהי תרופה טבעית שניתן להשתמש בה גם להקל על הסימפטומים וגם למנוע אותם, בנוסף לתזונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליאק

הוספת תגובה

• צליאק - תגובה

אהוד סברדליק
    05/02/2013

רק שינוי הדיאטה והורדת גלוטן יהיה יעיל, כיום יש תחליפים נהדרים ואפילו יש עוגות ,פיצה,לחם ובורקס ללא גלוטן (מאפיית גן שמואל כמדומני). כך שאין צורך לסבול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליאק - תגובה

עירית פרידמן
    06/02/2013

בהחלט שכדאי ורצוי במקביל לשינוי התזונתי גם טיפול הומאופתי.
    טיפול כזה יכול להשיב אותך לאיזון ולעזור לך להסתגל לשינוי בצורה טובה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת תוסף

לילך
    07/02/2013

בשם נוטרי נאנו יכולה לסייע לך. אני לוקחת אותו כבר כמה חודשים (של סולגאר) זה מיועד בין היתר לחולי צליאק שסובלים מבעיות ספיגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו