חיידק Citrobacter koseri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק Citrobacter koseri
    קבלת חוות דעת
    17/02/2013

סליחה שזה קצת ארוך אבל אודה לחוות דעתך בנושא זה מאוד חשוב לי!יש לי כאבים כבר מעל לשבוע בבטן תחתונה בצד ימין עשיתי בדיקת תרבית שתן והרופא אמרה לי שיש לי דלקת בשתן שאלה ראשונה אם החיידק נמצא זה נחשב דלקת?
    ושאלה שניה החיידק הזה יכול לגרום לכאב בטן כמו שתארתי? עשיתי ספירת דם בלוטת תריס וויטמין B 12 הכל תקין חוץ מGOT (AST) שיצא 32 שזה קצת חריגה בגלל שלוקחת ראקוטן
    להלן תוצאות תרבית שתן:
    >10,000 CFU/ml
    .
    Amoxicillin/Clavul A רגיש <=2
    Ampicillin עמיד >=32
    Ciprofloxacin רגיש <=0.25
    Cefuroxime רגיש 4
    Gentamicin רגיש <=1
    Meropenem רגיש <=0.25
    Nitrofurantoin רגיש בינוני 64
    Sulfamethoxa/Trimeth רגיש <=20
    והיא הביאה לי אנטביוטיקה בשם זינט לקחת 500 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים
    האם התרופה הזאת היא הכי טובה לתוצאות שלי?
    יש דרך טבעית להתרפאות?כי לא רוצה אנטיביוטיקה קראתי שזה משמיד גם חיידקים טובים ויכול לגרום לקנדידה והדלקת יכולה לחזור האם זה נכון? מה אני יכולה לעשות?תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק Citrobacter koseri

הוספת תגובה

• חיידק Citrobacter koseri - תגובה

אהוד סברדליק
    17/02/2013

לגבי האנטיביוטיקה אתה צריך לשאול רופא מערבי כי הוא מוחה בתחום זה. במידה והחלטת לקחת אנטיביוטיקה קח חידקי אסידופילוס (פרוביוטיקה ) עם האנטיביוטיקה ועוד שבוע לאחריה. ברפואה הטבעית יש פתרונות נהדרים לדלקת בשלפוחית השתן למצב האקוטי ולמצב הכרוני ויותר מכך טיפול נכון ימנע את הופעת הבעיה בשנית, אך הדבר מצריך איבחון רציני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק Citrobacter koseri - תגובה

עירית פרידמן
    17/02/2013

טיפול הומאופתי עושה פלאים לדלקות חוזרות בשתן, יותר נכון גומר אותן באופן סופי.
    בלי אנטיביוטיקה!
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו