מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לכיוחון לד"ר אהודבקשר30/03/2013
הי ד"ר אהוד אני מעדכנת אותך בקשר לאחיינית שלי שהמלצת לי להביא לה כיוחון עקב מלא ליחה שיעול וצינון אז באמת אני רואה שיפור אני לא יודעת אם זה מהכיוחון או שבגלל שפשוט התחיל הקיץ בכל מקרה יש לי 2 שאלות... 1 האם כיוחון טוב גם לנזלת? שאלה שניה האם אני יכולה להביא לה את הכיוחון אפילו למשך חודש? זאת אומרת יותר משבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לכיוחון לד"ר אהוד - תגובה
אהוד סברדליק30/03/2013כיוחון מצוין לנזלת כאשר יש נטייה למחלות חוזרות בדרכי הנשימה. את הכיוחון ניתן לקחת לתקופות ארוכות. את מוזמנת להמשיך לעדכן אותי, שיהיה חג שמח והרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בקשר02/04/2013תודה רבה! ועוד משהו שמאוד מפריע לי עדיין יש לה נשימות מהירות זאת אומרת היא נושמת מהר מהרגיל מה אפשר לעשות עם זה? אני חושבת שזה קשור לריאות... הרופא אמרה שהרמת חמצן שלה היתה 93...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אהוד סברדליק02/04/2013יש צורך לבדוק בכדי להגיע לאבחנה. האם הנשימה תמיד היתה כך או שזה התחיל בזמן האחרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בקשר03/04/2013התחיל משהיא הצטננה והיה לה שיעול... ועד עכשיו היא נושמת מהפה ויש לה נזלת... למרות הכיוחון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אהוד סברדליק04/04/2013התסמינים שאת מתארת מצביעים על כך שהמחלה לא הסתיימה עד סופה . במקרה זה יש או לקחת את הכיוחון במינון כפול או לקחת ,במידה והנזלת שלה שקופה פורמולה בשם נזוקל שתוריד את הנזלת, פורמולה זו יש לקחת עד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשלב את 2 הפורמולות?
בקשר07/04/2013אגב יש לה לפעמים שקופה ולפעמים ירוק בהיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשלב את 2 הפורמולות? - תגובה
אהוד סברדליק07/04/2013אם היא בעיקר שקופה קחי נזוקל אם היא חצי חצי והנזלת לא שופעת אז מספיק הכיוחון, אין מה לקחת את שתיהן יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)