מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לפצעים-אקנהבקשר02/04/2013
יש לי מלא פצעים בפנים ואיני מעוניננת לקחת ראקוטן האם לטיפול ברפואה הטבעית יש תועלת כמו שלרקוטן יש? והאם אפשר לטפל בטיפול אחד לכמה בעיות יחד? כי יש לי כמה בעיות קטנות ואיני רוצה לבוא כל בעיה לטיפול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לפצעים-אקנה - תגובה
עירית פרידמן02/04/2013טיפול הומאופתי נותן מענה לכל הבעיות של האדם.
האדם הוא במרכז הטיפול.
לכן בחוכמה את עושה שלא לקחת רואקוטן. זאת תרופה שיש לה יותר נזק מאשר תועלת.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לפצעים-אקנה - תגובה
אהוד סברדליק02/04/2013אכן ניתן לטפל בכמה סימפטומים במקביל אם מטפלים בשורש הבעיה. טיפול ברפואה אלטרנטיבית יכול לתת מענה מצויין לבעייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אני מודה לשתיכם!
בקשר03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לדברים, טיפול באקנה
אדווה08/04/2013שלום רב, קראתי את ההודעה שלך ולא יכולתי שלא להוסיף!
אני מאוד תומכת בגישה שלך, רקוטאן הינה נגזרת סינטטית של ויטמין A, ריכוז הוויטמין בה הוא ברמות מאוד גבוהות ולכן היא מזיקה לכבד ומסוכנת לגופנו.
המלצתי היא לצרוך ויטמין A כתוסף במינון של 50,000 ליום + אבץ פיקולינט כל ערב , במידה ואת מחפשת תחליף לרקוטאן. טיפול נטורופתי מקיף המכיל תזונה טבעית, תוספי תזונה, צמחי מרפא ועוד יכול להעלים את האקנה ללא חשש מניסיוני הטיפולי.
בכל שאלה נוספת בנושא, אנא צרי קשר עמי. אדווה טרכטנברג - נטורופתית בכירה. 0509200871* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)