בקשר לפצעים-אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לפצעים-אקנה
    בקשר
    02/04/2013

יש לי מלא פצעים בפנים ואיני מעוניננת לקחת ראקוטן האם לטיפול ברפואה הטבעית יש תועלת כמו שלרקוטן יש? והאם אפשר לטפל בטיפול אחד לכמה בעיות יחד? כי יש לי כמה בעיות קטנות ואיני רוצה לבוא כל בעיה לטיפול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לפצעים-אקנה

הוספת תגובה

• בקשר לפצעים-אקנה - תגובה

עירית פרידמן
    02/04/2013

טיפול הומאופתי נותן מענה לכל הבעיות של האדם.
    האדם הוא במרכז הטיפול.
    לכן בחוכמה את עושה שלא לקחת רואקוטן. זאת תרופה שיש לה יותר נזק מאשר תועלת.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לפצעים-אקנה - תגובה

אהוד סברדליק
    02/04/2013

אכן ניתן לטפל בכמה סימפטומים במקביל אם מטפלים בשורש הבעיה. טיפול ברפואה אלטרנטיבית יכול לתת מענה מצויין לבעייתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אני מודה לשתיכם!

בקשר
    03/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדברים, טיפול באקנה

אדווה
    08/04/2013

שלום רב, קראתי את ההודעה שלך ולא יכולתי שלא להוסיף!
    אני מאוד תומכת בגישה שלך, רקוטאן הינה נגזרת סינטטית של ויטמין A, ריכוז הוויטמין בה הוא ברמות מאוד גבוהות ולכן היא מזיקה לכבד ומסוכנת לגופנו.
    המלצתי היא לצרוך ויטמין A כתוסף במינון של 50,000 ליום + אבץ פיקולינט כל ערב , במידה ואת מחפשת תחליף לרקוטאן. טיפול נטורופתי מקיף המכיל תזונה טבעית, תוספי תזונה, צמחי מרפא ועוד יכול להעלים את האקנה ללא חשש מניסיוני הטיפולי.
    בכל שאלה נוספת בנושא, אנא צרי קשר עמי. אדווה טרכטנברג - נטורופתית בכירה. 0509200871

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו