מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "מעי עצלן"??? :Oאורטל18/03/2008
שלום רב.
גילי הוא 19 שנה ומילדותי אני סובלת מגזים המלווה בבטן נפוחה לאורך היום, הרגשת כבדות. לכן איני צורכת כבר אוכל שמגדיל את התופעה ומקפידה על תזונה נכונה ופעילות גופנית.
לצערי, לפני חודשיים- שלוש הייתי במצב נפשי לא טוב, כלומר: הייתי נתונה תחת לחץ, עצבנות דאגות, אי-שקט וחוסר שינה עקב סיבות מסויימות. כתוצאה מכך נגרמה לי עצירות נוראית. היציאות לא היו סדירות ונורא קשות במשך כמה חודשים. פניתי לרופא והוא נתן לי אבקות/כדורים משלשלים על מנת להסדיר את פעילות המעי אך לצערי, זה עזר לכמה ימים- ואח"כ הפסיק ושוב חזרה העצירות.
לאחרונה, אני פחות לחוצה, משתדלת לישון מוקדם, מקפידה על תזונה נכונה ופעילות גופנית (כפי שציינתי למעלה) אך התפקוד המעי עדיין לקוי הגורם לי לאדמומיות גבוהה בעור הפנים ופצעים (אשר לא הופיעו לי בעבר).
אנשים מסויימים המבינים בכך, מייד שאלו האם אני סובלת מעצירות שהרי עור הפנים מושפע מכך וייעצו לי להתחיל לצרוך גדילן מצוי למשך חודש בכדי לנקות את הכבד ולהקפיד על תזונה שמתאימה לסוג דם שלי (סוג דם O).
מה עליי לעשות מעבר לכך על מנת לטפל בבעיית המעי? כי אם רופאים לא נראה לי שאגיע לפתרון. לכן אשמח לטפל זאת דרך הרפואה משלימה.
אשמח אם תוכלו לעזור/לייעץ לי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי ועצירות
עירית פרידמן19/03/2008שלום אורטל
ממה שכתבת עולה בברור שיש קשר בין המצב הנפשי והפיזי. ז"א המצב הנפשי גרם לעצירות.
ז"א שכדי לסלק את העצירות יש צורך לפתור את המצב הנפשי שהביא לכך.
משום כך טיפול סימפטומתי בלבד שקיבלת שקיבלת מהרופא עבד באופן מקומי לכמה ימים והפסיק.
ההומאופתיה היא אחד הענפים ברפואה המשלימה שתמיד בוחן את מה שמעבר לסימפטום. ההסתכלות ההומאופתית היא תמיד על תמונה מלאה ורחבה.
אני ממליצה לך לא להסתפק עוד בדיאטת או תוספים שונים אלא לדאוג להסתכלות מעמיקה על המצב ולטפל בזה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית שלום
אורטל19/03/2008קודם כל, תודה רבה על התגובה :]
ושנית- האם הופעת האדמומיות והפצעים שבעור האם הם סימפטום לאי-תפקוד של המעי?
ד"א האם את מגיעה לאזור המרכז גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורטל
עירית פרידמן19/03/2008אינני יודעת מה מביא למה ומה הוא סדר הגורמים. מה שבטוח זה - שהכל קשור.....
את מהות הקשר אני יכולה להבין לאחר הראיון שאורך כשעתיים.
אני מקבלת במרכז בגבעתיים
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)