טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 81 וסובל מכאבים בגב התחתון מזה כחצי שנה ב-CT התגלו הדברים הבאים: 1) סקוליוזיס,ליסטזיס קל L4-L5 עם תופעת ואקום 2) שינויים ניווניים עם זיזים גרמים באספקט הקדמי של גופי החוליות. 3) L3-L4 מודגם בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי. 4) L4-L5 שינויים דגנרטיבייםו דיסקוגנים כמתואר
הוצע לי לעשות קובלציה ואני מתלבט מאוד. האם יש איזו שהיא אופציה אלטרנטיבית תודה רבה צבי יצחקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום צבי בלט דיסק גורם לכאבי גב ,הקרנות לרגליים ודלקת בעצב האישיאס שמפריעים לאיכות חייך . ניתן בטיפול ברפואה סינית להפסיק את התהליכים הדלקתיים ,את הסמפטומים שמעיקים עליך ולשפר את איכות חייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר