בעיות גופניות רבות בצד אחד של הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גופניות רבות בצד אחד של הגוף
    אמיר
    23/06/2013

שלום,
    שמי אמיר ואני בן 28.
    לאורך חיי סבלתי מבעיות שונות ומשונות (מי לא?).
    אתמול ערכתי לעצמי בדיקה שיגרתית של נקודות חן, כשלפתע שמתי לב לדבר שנעלם מעיניי בעבר: רוב נקודות החן שלי (וישנן רבות) פזורות לאורכו של הצד הימני של גופי. הדבר הזה סיקרן אותי, ולפתע נזכרתי, גם העין העצלה שלי היא בצד ימין. אני סובל לעיתים מאבנים בשקדים, אבל רק בצד אחד - ימין כמובן. לפני כשנה התפתחה לי ליפומה ביד ימין. שן בינה צמחה לי רק בצד ימין. כשתפוס לי הצוואר, זה תמיד בצד ימין. ברגל ימין אני לא יכול לעשות פלקס מלא כמו ברגל שמאל. וכו' וכו'

אני מודע לכך שאצל כל בן-אדם קיימת אי-סימטריה מסויימת, אבל מרגיש לי לא מקרי שרוב הבעיות הגופניות מהן סבלתי משחר ילדותי מקורן באותו צד (ימין) של הגוף. אני מתאר לעצמי שקיים בין התופעות הנ"ל איזה שהוא קשר הוליסטי. תהיתי האם ההנחה שלי מופרכת, ומיותר להעמיק בה, או שמא עליתי על משהו ששווה להעמיק בו ולהבין אותו ואולי בעקבותיו להצליח לשפר את תפקוד הגוף שלי.

הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות גופניות רבות בצד אחד של הגוף - תגובה

אהוד סברדליק
    24/06/2013

לפי הרפואה הסינית בעיה בצד ימין מעידה על חולשה ביאנג שהוא האנרגיה החמה המניעה והגברית או על בעיה בכבד שקשור להנעת הדם והאנרגיה בגוף או על בעיה בשניהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות גופניות רבות בצד אחד של הגוף - תגובה

עירית פרידמן
    04/07/2013

שלום אמיר
    זאת בהחלט התבוננות נכונה שיכולה להוביל לקבוצת תרופות הומאופתיות.
    מעבר לזה קשה לתת אבחנה כאן.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו