טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כאבים חזקים בברך שמאל ובירך הכאבים התחילו בגלל שימוש היתר בעבודה אני הולך הרבה ומרים דברים כבדים בעבודה לקיחתי תרופות אנטי דלקטיות אבל לא עזר צריך לציין שהברך כואבת לי יותר הביאו לי תכשיר הומאפתי R55 אבל לא ממש עוזר יש עוד משהו שיעזור לי אולי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן כללי אני ממליץ לך על משחת ארניקה או אמאזון ג'ל שמסייעים לאיחוי מהיר של רקמות השריר , וטיפול בדיקור סיני שיכול להוריד כאבים ונפיחות כמו גם לווסת תהליכי דלקת. באם העבודה הקשה הסתיימה מה טוב, אם לא יתכן ואתה צריך חגורת גב ותירגול פלדנקרייז או שיטת אלכסנדר שילמד אותך יציבה נכונה בשעת העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר