דלקות גרון חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גרון חוזרות
    שי
    04/08/2013

שלום שמי שי אני בן 24, רציתי עזרה לגבי בעיה רצינית שמלווה אותי כבר המון שנים.
    יש לי בעיה במחיצות האף ואני לא נושם טוב מהאף, כנראה שאני ישן בלילה אני נושם מפה ומספיק שטפיה קריר (ושאני אומר טיפה קריר אני מתכוון למתי שלא חם) ואני קם עם כאבי גרון שמובילים לדלקות והתקרריות חוזרות. לשם דוגמא אין חודש שלם שאני עובר בלי כאבי גרון.

רופאי המשפחה רושמים לי אנטיביוטיקה לפי הצורך או כדורים אחרים, והאמת פשוט הפסקתי ללכת למרפאה מחוסר זמן ומכך שאני יודע כבר מה הטיפול הצפוי.

רציתי לדעת האם ישנו ניתוח לגרון במצבי? האם לחזק את המערכת החיסונית זה הפיתרון?
    או שישנם פיתרונות אחרים..

אגב אני אוכל בראי נוטל ויטמינים על בסיס יומי (GNC for men) ושומר על כושר רציף.
    אשמח לעזרה, טיפים או כל מידע אפשרי.

תודה רבה שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות גרון חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות - תגובה

אהוד סברדליק
    04/08/2013

אני כמובן ממליץ לך להגיע לאבחון מעמיק בכדי להבין מדוע הבעיה נגרמת. האם ממערכת חיסון חלשה, מבעיות במערכת העיכול כמו צרבת או אולי מנזלת כרונית ואלרגיה. עד שתחליט להגיע לטיפול קח 2 כדורי אבץ למציצה ביום כמו כן קנה ושמור בבית פורמולה סינית בשם ISATIS של חברת זן צמחים וכאשר מתחילה דלקת גרון קח 3 מזלפים שלוש פעמים ביום עד שבוע לא יותר. שיהיה בהצלחה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות - תגובה

עירית פרידמן
    05/08/2013

שלום שי
    בשום אופן לא ניתוח.
    בעזרת הומאופתיה (ואולי גם שיטות אחרות) אפשר לפתור את הבעיה.
    אני אומרת את זה על סמך ניסיון עם מטופלים.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שי
    05/08/2013

תודה עירית ואהוד, אני אקנה את כדורי המציצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אהוד סברדליק
    05/08/2013

אתה מוזמן לכתוב עוד שלושה שבועות , חודש על הרגשתך ואם היה שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו