מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה בשילוב נימולעמנואל24/08/2013
שלום
בזמן שהייתי חייל חדש בצה"ל שברתי את הראש שלי ונפגע איזור מסויים בראש מהתגנשות בעצם (סינוס פרונטלי השמאלי) זה קרה לפני כשנה וחצי פחות או יותר
ועד עכשיו אני לא מרגיש את האיזור(מהגבה השמאלית ועולה למלה עד הקודקוד)
ובאיזורים שכן אני מרגיש אני מרגיש שם נימול
זה קרה לפני שנה וחצי בקרוב שנתיים,שאלתי ניורולוג אם יש ניתוח או טיפול להחזרה של התחושה והם ענו לי בשלילי
אני חייב לדעת אם יש טיפול להחזיר את התחושה?
בברכה
תודה מראש
עמנואל ישייב
E.M.L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה בשילוב נימול - תגובה
עירית פרידמן24/08/2013אם נוירולוג אמר שאין מה לעשות הוא אמר את זה על סמך הבנה של איזה עצב נפגע ועד כמה.
יחד עם זה טיפול הומאופתי יכול לעזור ולהחליש את ההפרעה עד כמה שניתן.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תחושה בשילוב נימול - תגובה
אהוד סברדליק24/08/2013במידה והעצב לא נקרע לגמרי (אני בספק אך יש לשאול את הנוירולוג) ניתן לעזור לך ע"י טיפולים באקופונקטורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
עמנואל25/08/2013הרגעתם אותי עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)