אלרגיות בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיות בעיניים
    רותי
    26/03/2008

בס"ד

שלום לכם

אני סובלת מאסטמה, ואלרגיות למספר סוגי פרחים. לוקחת כשצריך ונטולין (משתדלת לא לקחת) וטלפסט, אבל רק כשאני יודעת שאין ברירה, פשוט אני לא רוצה לגרום לגוף שלי להתמכר לתרופות.
    בתקופות מעבר יש לי כל הזמן אלרגיות בעיניים, זה מתבטא בראייה לא טובה, אני מרכיבה משקפיים, וכל הזמן נדמה לי כי המשקפיים מלוכלכות.
    בהתחלה הלכתי לרופא עיניים שהביא לי טיפות עיניים מסוגים שונים, אבל נמאס לי כי כלום לא עוזר.
    ניסיתי לעשות תמציות תה לעיניים עם תה קמומיל, זה עוזר למעט זמן וחוזר שוב.
    העיניים כל הזמן דביקות, וכל הזמן רואים כמו מן ערפל, הרופא עיניים הסביר לי כי יש לי אלרגיה בעיניים.
    אני גרה בכרמיאל, כך שאצלנו אין הרבה מכוניות ובלאגן, יש אוויר די נעים, חוץ מהאובך המעצבן שמופיע מידי פעם כמו אצל כולם.
    אבל אין הקלה לבעיה....
    האם יש משהו ברפואה המשלימה שכן יכול לסייע לי.
    תודה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיות בעיניים

הוספת תגובה

• רותי

יפה שמעוני
    28/03/2008

רותי שלום רב,

את סובלת מאלרגיות שיכולות להיות על בסיס רגישות למזון, חומרי ניקוי, כימקלים, שינויי אקלים, אבקנים, זיהום אויר, פטריות ועוד . רשימה ארוכה של סיבות אפשריות.

ניתן לנקות את האלרגיה בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות), בשיטה זו תחילה מאבחנים למה את אלרגית ובהתאם לממצאים מטפלים.

לכן מומלץ למצוא מטפל בשיטת איפ"ק ולעשות ניקוי יסודי של האלרגיות שלך.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה והומאופתיה

עירית פרידמן
    30/03/2008

שלום רותי
    האלרגיה שאת סובלת ממנה מעידה על רגישות פיזית של הגוף להשפעות חיצוניות.
    בראיה ההומאופתית יש קשר לרגישות נפשית/רגשית למצבי לחץ. ההומאופת מתאים תרופה הומאופתית למצב הזה ובכך מעלה את החסינות של הגוף . משום כך טיפול הומאופתי במיטבו מועיל גם לבעיה הפיזית וגם לתחושה אנרגתית טובה יותר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו