מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיות בעינייםרותי26/03/2008
בס"ד
שלום לכם
אני סובלת מאסטמה, ואלרגיות למספר סוגי פרחים. לוקחת כשצריך ונטולין (משתדלת לא לקחת) וטלפסט, אבל רק כשאני יודעת שאין ברירה, פשוט אני לא רוצה לגרום לגוף שלי להתמכר לתרופות.
בתקופות מעבר יש לי כל הזמן אלרגיות בעיניים, זה מתבטא בראייה לא טובה, אני מרכיבה משקפיים, וכל הזמן נדמה לי כי המשקפיים מלוכלכות.
בהתחלה הלכתי לרופא עיניים שהביא לי טיפות עיניים מסוגים שונים, אבל נמאס לי כי כלום לא עוזר.
ניסיתי לעשות תמציות תה לעיניים עם תה קמומיל, זה עוזר למעט זמן וחוזר שוב.
העיניים כל הזמן דביקות, וכל הזמן רואים כמו מן ערפל, הרופא עיניים הסביר לי כי יש לי אלרגיה בעיניים.
אני גרה בכרמיאל, כך שאצלנו אין הרבה מכוניות ובלאגן, יש אוויר די נעים, חוץ מהאובך המעצבן שמופיע מידי פעם כמו אצל כולם.
אבל אין הקלה לבעיה....
האם יש משהו ברפואה המשלימה שכן יכול לסייע לי.
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
יפה שמעוני28/03/2008רותי שלום רב,
את סובלת מאלרגיות שיכולות להיות על בסיס רגישות למזון, חומרי ניקוי, כימקלים, שינויי אקלים, אבקנים, זיהום אויר, פטריות ועוד . רשימה ארוכה של סיבות אפשריות.
ניתן לנקות את האלרגיה בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות), בשיטה זו תחילה מאבחנים למה את אלרגית ובהתאם לממצאים מטפלים.
לכן מומלץ למצוא מטפל בשיטת איפ"ק ולעשות ניקוי יסודי של האלרגיות שלך.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה והומאופתיה
עירית פרידמן30/03/2008שלום רותי
האלרגיה שאת סובלת ממנה מעידה על רגישות פיזית של הגוף להשפעות חיצוניות.
בראיה ההומאופתית יש קשר לרגישות נפשית/רגשית למצבי לחץ. ההומאופת מתאים תרופה הומאופתית למצב הזה ובכך מעלה את החסינות של הגוף . משום כך טיפול הומאופתי במיטבו מועיל גם לבעיה הפיזית וגם לתחושה אנרגתית טובה יותר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)