פחד מטיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מטיסות
    טלי
    19/10/2013

מאז ומתמיד היה לי פחד מטיסות ונמנעתי מלטוס, בעוד חודש אני טסה לחתונה של בן משפחה בארצות הברית, מעכשיו אני בסטרס רציני מזה.
    רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לקחת להרגעה בזמן הטיסה, חשוב לי שזה ישפיע במהלך כל שעות הטיסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מטיסות

הוספת תגובה

• פחד מטיסות - תגובה

עירית פרידמן
    19/10/2013

שלום טלי
    אם את רוצה עזרה מתחום הרפואה צריך להתייעץ עם רופא וזה כולל תרופות הרגעה למינהן.
    בתחום הרפואה המשלימה יש מגוון דרכים לעזור, כל תחום בדרכו המיוחדת.
    כהומאופתית אני אוכל לצייד אותך ברמדיס מתאימות. אלא שזה דורש פגישה והתאמה אישית.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש המון תוספים טבעיים שאפשר לקחת

דנה
    23/10/2013

ללא מרשם, מכדורי שינה כמו טונייט ועד תוספים שמורידים את רמות הסטרס והחרדה בגוף כמו לקטיום פורטה.
    תתייעצי עם רוקח בבית מרקחת שלך והוא יוכל לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד טיסות

יעל
    10/11/2013

אני טופלתי בהצלחה בפחד טיסות בעזרת רפואה סינית. אצל מטפל במרכז רפואות בתל אביב. אחרי כמה טיפולים היה ממש שיפור ועכשו אני מגיעה לתמיכה. מאד ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו