ספיגת סידן בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגת סידן בגוף
    יהודית
    21/10/2013

ערב טוב,
    יש לי בעיה של ספיגת סידן בגוף, אני מקפידה לאכול המון מוצרי חלב, אך עדיין יש חוסר. הבנתי שיש תוספי תזונה שיכולים לעזור ולעודד את הספיגה. הייתי שמחה לשמוע המלצה כי אני לא מבינה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגת סידן בגוף

הוספת תגובה

• ספיגת סידן בגוף - תגובה

אהוד סברדליק
    21/10/2013

לעשות בדיקת דם ולראות את כמות ויטמין D שיש לך. לקחת תוסף של סידן ציטראט עם תוספת של מגנזיום ציטראט . להוסיף באוכל הרבה טחינה, שקדים,סרדינים, ירקות ירוקים כמו כרוב ברוקולי, חסה ופטרוזיליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. המשך

יהודית
    22/10/2013

קבעתי בדיקות דם ובנתיים קראתי גם קצת על הנושא ברשת. האם אתה מכיר את נוסחת מולטי ביליון המתקדמת? קראתי שזה תוסף שגם יכול לעזור לספיגת סידן.
    מגנזיום ציטראט לא בדיוק עוזר לזה ישירות לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. המשך - תגובה

אהוד סברדליק
    22/10/2013

לקיחת מגנזיום עוזרת ישירות לספיגת סידן, מומלץ לקחת ביחס של 2:1 כלומר על 400 מ"ג סידן לקחת 200 מ"ג מגנזיום. לפרוביוטיקה יש קשר בספיגה ושיפור תפקוד מערכת העיכול, ברם אם אין חסר מוכח בחיידקים לדוגמא לאחר שימוש באנטיביוטיקה או נפיחות רבה בבטן לאחר אוכל וגזים רבים, זהו לא התוסף הראשון בדירוג שהייתי בוחר בחסר סידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד!

יהודית
    28/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו