מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיגת סידן בגוףיהודית21/10/2013
ערב טוב,
יש לי בעיה של ספיגת סידן בגוף, אני מקפידה לאכול המון מוצרי חלב, אך עדיין יש חוסר. הבנתי שיש תוספי תזונה שיכולים לעזור ולעודד את הספיגה. הייתי שמחה לשמוע המלצה כי אני לא מבינה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגת סידן בגוף - תגובה
אהוד סברדליק21/10/2013לעשות בדיקת דם ולראות את כמות ויטמין D שיש לך. לקחת תוסף של סידן ציטראט עם תוספת של מגנזיום ציטראט . להוסיף באוכל הרבה טחינה, שקדים,סרדינים, ירקות ירוקים כמו כרוב ברוקולי, חסה ופטרוזיליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך
יהודית22/10/2013קבעתי בדיקות דם ובנתיים קראתי גם קצת על הנושא ברשת. האם אתה מכיר את נוסחת מולטי ביליון המתקדמת? קראתי שזה תוסף שגם יכול לעזור לספיגת סידן.
מגנזיום ציטראט לא בדיוק עוזר לזה ישירות לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך - תגובה
אהוד סברדליק22/10/2013לקיחת מגנזיום עוזרת ישירות לספיגת סידן, מומלץ לקחת ביחס של 2:1 כלומר על 400 מ"ג סידן לקחת 200 מ"ג מגנזיום. לפרוביוטיקה יש קשר בספיגה ושיפור תפקוד מערכת העיכול, ברם אם אין חסר מוכח בחיידקים לדוגמא לאחר שימוש באנטיביוטיקה או נפיחות רבה בבטן לאחר אוכל וגזים רבים, זהו לא התוסף הראשון בדירוג שהייתי בוחר בחסר סידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד!
יהודית28/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)