בטן נפוחה בשנים האחרונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה בשנים האחרונות
    קרן
    24/10/2013

שלום,
    שמי קרן ואני בת 35 מזה קרוב ל-3 שנים בערך אני מרגישה בטן נפוחה גזים פנימיים נפיחות ,כאבים ביחסי מין עייפות בלתי רגילה כל יום כל היום עליתי במשקל גם כמובן אבל מרגישה עייפות טשישות כאבי בטן ונפיחות בעיקר ביצעתי בדיקות דם בלוטת התריס והכל תקין חברה סיפרה לי שגילו לה קנדידה וזה רק ברפואה משלימה
    1.האם התסמינים האלה מעידים על כך?
    2.לאן עלי לפנות כדי לבדוק זאת אני בקופח' מאוחדת בחיפה?

תודה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה בשנים האחרונות

הוספת תגובה

• בטן נפוחה בשנים האחרונות - תגובה

אהוד סברדליק
    27/10/2013

האם את סובלת מהפרשות וגינליות צהבהבות ובעלות ריח , האם יש בלך חשק רב למתוק, האם יש בעיה בזיכרון לטווח קצר ויש רגישות לקור ונטייה לדלקות בשלפוחית השתן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אהוד המשך

קרן
    27/10/2013

אני נתקפת מתוקים בצורה בלתי רגילה יש לי הפרשות כמו שציינת באופן קבוע,אני מרגישה גזים פנימיים בטן נפוחה לפחות 3 פעמים בשבוע טשישות חולשה סחרחורות מידי פעם חוסר אנריה ועייפות במשך קרוב ל-3 שנים ביצעתי כל בדיקות המקיפות דרך קופח' בדיקות דם גסטרו ... והכל בסדר
    1.האם אתה חושב שאלו תסמינים של קנדידה?
    2.איך אפשר לבדוק זאת בוודאות?

תודה
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אהוד המשך - תגובה

אהוד סברדליק
    27/10/2013

לפי הרפואה הסינית התסמינים שאת מתארת קשורים לחולשה ביכולת הספיגה של מערכת העיכול. כאשר המערכת חלשה היא מעכלת פחות טוב ולכן את מרגישה נפוחה, עייפה ,יש חשק למתוק ויש גזים. כמו כן מערכת עיכול חלשה יוצרת לחות שהיא מקום טוב להתפתחות של פטריות ולהפרשה וגינלית צהובה. מבחינתי הטיפול יהיה קודם בחיזוק מערכת העיכול ובהפסקת הלחות. הקנדידה היא סימפטום נוסף לבעיה העיקרית. אם את רוצה לבדוק בכל זאת המצאות מוגברת של קנדידה יש בבית חולים אלישע בחיפה בדיקות מיוחדות לכך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לדר' אהוד סברדליק

קרן
    28/10/2013

בוקר טוב,דר' אהוד ראשית אני מודה לך על העזרה והייעוץ
    הבנתי שיכול להיות שמערכת העיכול שלי חלשה
    אני קצת לא מבינה בזה ורואה אחרת את הדברים ובטוח לא ברמה שלך,מן הסתם אתה בקיא בתחום אני סובלת מזה מס' שנים ואני סוחבת את זה תחושה לא נעימה בכלל נמאס כבר להתלונן לסובבים אותי שאני לא מרגישה טוב אבל זה באמת ככה כל הבדיקות האפשריות מראות תקינות תמיד אומרים לי ברזל גבולי ואני בטוחה שזה לא הסיבה להרגשות שלי .
    אשמח אם תעשה לי סדר בדברים ותכוון אותי בבקשה מה עלי לעשות קודם

1.מה השלבים שעלי לעבור (אלו בדיקות)על מנת לטפל בבעיה?

2.דרך רפואה משלימה או קופח' רופא משפחה?

תודה רבה

קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לדר' אהוד סברדליק - תגובה

אהוד סברדליק
    28/10/2013

במידה והחלטת שאת רוצה לבדוק קנדידה את צריכה לפנות טלפונית לבית חולים אלישע והם יסבירו לך את הפרוצדורה. המידה ואת רוצה טיפול בבעיה כפי שציינתי את מוזמנת לפנות אלי או אל כל מטפל אחר ברפואה משלימה לתאום פגישה.לבעיות שאת מציינת אין לדעתי תשובה טובה ברפואה הרגילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו