כאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים
    אני
    27/10/2013

שלום רב,
    אני סטודנטית בשנות ה20 לחיי,סובלת לאחרונה מכאבי ראש בתדירות גבוהה. הכאבי ראש מגיעים בעיקר בימים ארוכים בהם אני יוצאת בבוקר וחוזרת בערב הבייתה(יש לי כמה ימים כאלה בשבוע),רוב היום עובר בצורה טובה ובהרגשה טובה וכאשר אני מגיעה לשעות הערב ,לשעתיים-שלוש אחרונות של היום מגיע הכאב ראש באופן קבוע. אני בחורה בריאה שלא סובלת מבעיות רפואיות,מקפידה לאכול כל כמה שעות ולשתות הרבה,....אני מאוד נהנית במקום העבודה ובלימודיי,אבל כאבי הראש מאוד מעיקים ומקשים עליי להתרכז,אני ממש מרגישה שאיני מתפקדת.קיימים אצלי הרבה לחצים כלכליים שאני מניחה מאוד משפיעים על כאבי הראש.כיצד אוכל לטפל בכאבי ראש אלו ולהשיב קצת רוגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים - תגובה

אהוד סברדליק
    28/10/2013

פעילות גופנית מתונה ופעילות מדיטטיבית נשימתית כגון יוגה, פילאטיס או טאי צי יכולים לעזור. הורדת מזונות מטוגנים ועתירי סוכר וקפאין ולקיחת מגנזיום ציטראט 200 מ"ג בטבליות בצריכה יומית 1 ביום. יש בחנויות טבע מקלון שנקרא מיגרסטיק שמורחים על האזורים הכואבים ,בעיקר על הרכות והוא מאוד יעיל בעיקר אם משתמשים בו כאשר כאב הראש מתחיל. אין ספק שלחצים כלכליים גורמים לרבים מאיתנו לכאב ראש אך לצערו של מנהל פורום זה אין בידו את הכלים לעזור לך בכך =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו