מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתן עם חשד לכליות - מהבר17/12/2013
שלום,
אני בת 23, עם עבר של של דלקות בדרכי השתן.
בימים האחרונים צריבה בשתן ושאר הסימנים שאני מכירה כשזה חוזר.. במקביל התחילו לי כאבים בגב תחתון שהתחזקו מלווים בכאבים בצידי הבטן- בתחילה חשבתי שמדובר בגב תפוס, אבל בגלל שזה כבר כמעט שבוע של כאבים קישרתי בין הדלקת בדרכי השתן/כליות לכאבי הגב התחתון והבטן.
ביומיים האחרונים התחיל לי גם חום (כמעט 39).
ניסיתי כבר לפני כמה ימים טיפול של חמוציות, תמצית אכינצאה-פרופוליס ושתיית תה פטרוזליה וזקן-תירס.
אתמול הלכתי לרופא ששלח אותי לעשות בדיקת שתן שהצביעה על דם בשתן וכמובן שהוא הביא לי טיפול אנטיביוטי.
איני מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה שוב, האם יש לי אפשרות לעשות טיפול אחר במצב זה או שזה מסוכן לחכות עם נטילת האנטיביוטיקה?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן עם חשד לכליות - מה - תגובה
אהוד סברדליק18/12/2013קחי דחוף את האנטיביוטיקה ואל תמתיני !!! תוסיפי לאנטיביוטיקה כדורים של פרוביוטיקה שאותה האנטיביוטיקה הורגת ובכך תמנעי כאבי בטן, פטריה והפרשות ווגינליות. לאחר שתסיימי ניתן לעזור לך למנוע חזרה של הדלקת במידה והיא נוטה לחזור.
בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן עם חשד לכליות - מה - תגובה
עירית פרידמן19/12/2013במצב מורכב ומתמשך כמו שאת מתארת אני ממליצה כרגע לעבור את הדלקת הנוכחית עם אנטיביוטיקה ולהגיע בהמשך לטיפול הומאופתי, כדי למנוע הישנות של דלקות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)