מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סיכוןאביב20/01/2014
שלום
לקחתי את אימי למטפל בדיקור סיני.
להפתעתי המטפל הוציא מחטים מתוך
נרתיק פתוח ולא מחטים חד פעמיות
אני מניח שהוא עושה בהם שימוש רב פעמי.
הרם זה מקובל והאם זה מסוכן.
קראתי שבחולי סכרת צריך לנקוט משנה זהירות בדיקור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכון - תגובה
אהוד סברדליק20/01/2014יש קופסאות מחטים עם 10 מחטים בנרתיק . אני באופן אישי משתמש במחטים אלו כבר שנים רבות. אלו מחטים סטריליות חד פעמיות לא שמעתי על מטופל שקיבל זיהום משימוש בהם גם אם אתה פותח את החבילה ומשתמש בסיכה האחרונה לאחר שעתיים או שלוש. מבחינה זו את יכולה להיות רגועה. אין ספק שבחולי סוכרת יש לנהוג במשנה זהירות בייחוד בדיקור בקצות הגפיים אך גם כן לא שמעתי ואני בקשר עם עשרות מטפלים ותיקים , שלמישהו היה זיהום כתוצאה מדיקור אצל מטפל מוסמך ומקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אביב20/01/2014שאני הלכתי למרפאה. וקיבלתי טיפול
המטפל שלף מחטים שמאוחסנות בקופסה אטומה
כך שאין ספק שהן חד פעמיות
אננ התרשמתי שהמטפל המסוים שטיפל באימי עושה שימוש
חוזר במחטים לפי כך שהן היו פתוחות בתוך
נרתיק פתוח. משהו במטפל הזה עורר אצלי חשד
והעניןשל המחטים החשופות. לא נראה לי.
אין לי דרך לדעת שהןסטיריליות.
האם יתכן שכיום מטפל ימחזר מחטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
אהוד סברדליק20/01/2014אם אין לכן אמון במטפל אם הסיבה מוצדקת או לא זה לא משנה , אני מציע שתעברי למטפל/ת שיש לך אמון בו . לא שמעתי על מיחזור מחטים ולא נשמע לי סביר כי מחירן לא גבוה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)