רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב
    נבי
    23/03/2014

רציתי לדעת עם זה בסדר לשלב רמוטיב עם פטריות מרפא כמו ראישי שיטאקה ורסיקולור וקורדיספס סיננסיס....פטריות של חברת מיקוליביה שנקראת myco system רציתי לדעת עם אין אינטרקציה בינהם אני נוטל את הפטריות לתחזוקה של הגוף.ומה את חושבת על רמוטיב העם היית ממליצה עליו או שיש לך אלטרנטיבה עדיפה אחרת אשמח לתשובה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב

הוספת תגובה

• רמוטיב - תגובה

אהוד סברדליק
    23/03/2014

שלום נבי
    לפי ידיעתי אין אינטראקציה חיובית או שלילית בין רמוטיב שבנוי על מיצוי צמח ההיפריקום (סנט גון וורט) לבין הפטריות שאתה מתאר . את הפטריה MYCO אינני מכיר ואני ממליץ לך לשאול ישירות את החברה המגדלת.. לגבי הלטרנטיבה לרמוטיב יש לאבחן את בעייתך בכדי להציע תחליף. אתה מוזמן לפרט יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמוטיב - תגובה

עירית פרידמן
    25/03/2014

האלטרנטיבה שאני מכירה לרמוטיב (ולכל תרופה אחרת) היא טיפול הומאופתי שמותאם באופן מדויק לכל אחד.
    טיפול כזה מעודד את היכולת הטבעית של הגוף ומערכת החיסון לפעולה שמביאה להקלה וריפוי. חומרים חיצוניים כמו תרופות או תוספי מזון הם חומר חיצוני שעוזר לגוף בתחזוקה אך לא מביא לריפוי ממושך.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו