מקלעת השמש- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלעת השמש- עזרה
    קרן
    31/03/2014

קראתי כתבה באסטרולוגיה שלי ורשמו שאני סובלת ממקלעת השמש קראתי את התופעות (לא ממש הבנתי מה זה) אני מרגישה עייפות כבר מעל 3 שנים חרדות תחושת עילפון חולשה בגוף אין לי כוח לעשות כלום האם זה אומר שאני סובלת ממקלעת השמש?
    מה זה בדיוק מקלעת השמש?לא כל כך הבנתי
    איך ניתן לטפל בזה?

לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלעת השמש- עזרה

הוספת תגובה

• מקלעת השמש- עזרה - תגובה

אהוד סברדליק
    31/03/2014

מקלעת השמש היא אזור בגוף שלפי הרפואה ההודית קשור למרכז אנרגטי שמשפיע על תפקודי הגוף ברמה הפיזית והנפשית. באזור מקלעת השמש יש נטייה להצטברות רגשות ובאנשים שהם מאוד לחוצים ועצבניים האזור נוטה להיות נפוח ורגיש למגע. עומס רגשי גורם לקושי בעיכול המזון והפיכתו לחומרים שמזינים את הגוף ונותנים לו אנרגיה. כמו כן אצל אנשים אלו יש בעיות של קושי להירדם או שינה לא איכותית שלאחריה הם קמים בבוקר עייפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלעת השמש - המשך

קרן
    31/03/2014

תודה אהוד על תגובתך

באמת כמו שציינת כמה שלא אשן תמיד אקום עייפה זה עייפות ללא סוף וחולשה

בבקשה תעזור לי יש טיפול לזה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלעת השמש - המשך - תגובה

אהוד סברדליק
    31/03/2014

אני כמובן ממליץ להגיע לטיפול אישי בכדי לטפל בבעייתך בצורה מעמיקה ומקיפה . אך ניתן לעשות לא מעט דברים בעצמך בכדי לסייע.
    1. לעשות פעילות גופנית אירובית שמוציאה ממערכת העצבים עומסים
    2. קומפלקס ויטמיני B עם מגנזיום ציטראט שתומכים ומחזקים את מערכת העצבים.
    3. לראות סרטים וסדרות מצחיקות וללמוד לצחוק על עצמך בכדי לא לקחת הכל כל כך ברצינות
    בהצלחה ותמשיכי לעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלעת השמש- עזרה - תגובה

עירית פרידמן
    31/03/2014

שלום אלין
    בבעיה כפי שאת מתארת לא מספיק לקרוא באתרים על אסטרולוגיה. וגם ההבנה שהאזור הפגוע הוא מקלעת השמש, לא ממש תסייע בפיתרון הבעיה.
    בתחום ההומאופתיה שבו אני עוסקת, תוכלי למצוא פיתרונות טבעיים שיוצאיו אותך מהחולשה והעייפות.
    שווה לעשות שינוי מחשבתי ולהגיע לטיפול רציני ומעמיק.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו