מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השימוטו וטיפולי ivfליהי05/04/2014
שלום, אני בת 30 לפני כמה שנים בבדיקת דם tsh 7 ונוגדנים 650, הרופא האמדוקינולוג המליץ על אלטרוקסין, אני החלטתי ללכת על רפואה משלימה וע״י תזונה ודיקור הtsh בנורמה (כל פעם משתנה בבדיקת דם אך בין 3 ל4 תמיד) והנוגדנים ירדו מתישהו לנורמה וכעת הם 135. אני עוברת עקב בעיה אצל בעלי טיפולי ivf ומפחד שיזיק הפסקתי לפני כמה חודשים דיקור. האם אפשרי לעשות דיקור בזמן הטיפולים ובהריון כדי לאזן את הבלוטה או שיש צורך לקחת אלטרוקסין בכל זאת? בהריון צריך מתחת ל2.5. עד עכשיו את הדיקור עשיתי דרך הקופת חולים, האם המדקרים שם מספיק מקצועים או שיש צורך במישהו פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השימוטו וטיפולי ivf - תגובה
אהוד סברדליק05/04/2014דיקור סיני הוא כלי מצויין לטיפול בבעייתך וניתן לעשותו בנוסף לטיפולי IVF. הטיפול בדיקור מצוין כתמיכה בשתי המערכות האנדוקריניות. המטפלים בקופות החולים הם טובים מאוד ומקצועיים ( למען השקיפות והיושר אני מציין שגם אני מטפל בקופת חולים כך שאינני אובייקטיבי) יחד עם זאת מפאת היכרותי עם דרך הטיפול בקופת חולים אני ממליץ לך לעשות במקרה זה טיפול פרטי, מיכון שיש צורך במעקב צמוד וטיפול מאוד מדוייק שלרוב אינו יכול להעשות בקופות החולים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאחה נוספת
ליהי06/04/2014תודה רבה על התשובה קודם כל.
אין בעיה בזמן טיפול שכולל לקיחת כדורי אסטרוגן לעשות דיקור, זה לא יכול להפריע או לשבש?
האם כל מדקר יודע לטפל בבעית השימוטו עם התייחסות זהירה שאני בטיפולים?
האם יש אפשרות שבהריון יהיה אפשר לעשות דיקור במקום לקחת אלטרוקסין או שיהיה צורך בכל זאת באלטרוקסין בהריון? (גם בזמן דיקור לא היה לי מעולם tsh מתחת ל2.5 שדרוש בהריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאחה נוספת - תגובה
אהוד סברדליק06/04/2014אין בעיה לעשות דיקור עם לקיחת אסטרוגן או הורמונים אחרים. ישנם מטפלים ברמות ותק וניסיון שונות כך שהתשובה מגוונת ותליוה במטפל. אני ממליץ לפנות למטפלים שרשומים באגודת המטפלים ברפואה סינית ולדבר עם המטפל שבחרת ולשאול אותו , על נסיונו בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)