שלשולים לאחר דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים לאחר דיקור
    מיכל
    07/04/2014

שלום רב, התחלתי בטיפול ברפואה משלימה בגלל שאני סובלת מאוד מכאבי בטן לפני ובזמן המחזור. הדימום של המחזור שלי גם נמשך זמן ארוך מאוד - 10 ימים. עברתי פעמיים דיקור ובשתי הפעמים הופיעו שלשולים רבים מאוד. פעם אחת יומיים לאחר הדיקור ובפעם השנייה באותו היום של הדיקור. האם יש קשר? בנוסף, קיבלתי גם פרחי באך. האם פרחי הבאך יכולים לגרום לשלשולים (לא לקחתי הרבה כי אני מעדיפה בהדרגה) תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים לאחר דיקור

הוספת תגובה

• שלשולים לאחר דיקור - תגובה

אהוד סברדליק
    08/04/2014

יש סבירות גבוהה שהדיקור גרם לשלשול , אך מבחינתי כמטפל זאת ריאקציה נהדרת למחלות בטן רבות. הריאקציה מדיקור מתרחשת ב-24 שעות שלאחר הדיקור, לפעמים ב-48 שעות שלאחר. זוהי דרך של הגוף לנקות הצטברויות וחסימות לא רצויות שקיימות בגופך והטיפול מוציא אותן החוצה .מיכוון שאינני מטפל בפרחי באך איני יכול להגיב על ריאקציות מטיפול זה גם אם אני יודע שקיימות תגובות שכאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיכל
    09/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו