מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיס מרה - זקוקה לעזרהeg55514/06/2014
שלום לכולם,
יש לי אבן בגודל 2.2 ס"מ בכיס מרה , היה לי התקף אחד קשה מאוד ומדי פעם כאבים ברמה נמוכה,
העניין הוא שאנחנו מתכננים הריון, ואני לא רוצה לקחת סיכון שיזיק לי או לעובר.
שמעתי על כריתת כיס מרה בהריון נשמע לי איום ונורא. מה שכן ההריון יהיה מאוד רגיש (טיפולי פוריות) לכן אני מעדיפה לעבור את הניתוח ולסיים את זה כמה שיותר מהר.
חסרון נוסף שאנחנו צריכים להמתין מהניתוח כחצי שנה עד שננסה שוב טיפול פוריות,
התחלתי לעבוד על עצמי בנושא הניתוח והתחלתי לגבש דעה שאכן זו הדרך היחידה והשלמתי עם זה.
אך לאחרונה שמעתי על אתר שנקרא פרופסורקי שמציע ע"י תזונה הוצאה זריזה של האבן בצואה.
באתר אחר אמרו לי שאבן שגודלה 2.2 ס"מ גדולה מדי ולא ניתן להוציא אותה ע"י תזונה מסוימת ובנוסף טענו שיש סיכוי שהאבן תתקע בדרכי המרה וזה הרבה יותר מסוכן.
אני לא כבר לא יודעת מה לעשות??
בבקשה עזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיס מרה - זקוקה לעזרה - תגובה
עירית פרידמן14/06/2014אני בדיעה שלפני כל התערבות כירורגית (ניתוח) צריך למצות את כל הדרכים האלטרנטיביות שקיימות. הדרכים הללו יכולות לעזור ואפשרי גם להמשיך בטיפולי פוריות תוך כדי.
אני מציעה לך לפנות לאדם שנכנסת לאתר שלו, לדבר איתו ולראות אם מתאים לך לעבור את הטיפול שלו.
במקביל, מכיוון שתחום מומחיותי הוא הומאופתיה, אני מציעה לך להתחיל גם טיפול הומאופתי שיכול לעזור במקביל גם בטיפולי הפוריות וגם לאבנים במרה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האבן לא גדולה מדי?
ek22115/06/2014אבל האבן לא גדולה מידי? היא לא יכולה להיתקע בדרכה החוצה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיס מרה - זקוקה לעזרה - תגובה
אהוד סברדליק15/06/2014לפי נסיוני אבן בגודל שאת מתארת היא גדולה מדי לטיפול ברפואה סינית ולכןהייתי ממליץלך להתייעץ עם כמה רופאים וכירורגים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א לעשות את הניתוח....
ek22115/06/2014התייעצתי עם שני כירורגים ושניהם המליצו על ניתוח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א לעשות את הניתוח.... - תגובה
אהוד סברדליק15/06/2014לפי הרפואה הסינית כיס המרה קשור לאומץ וליכולת לקבל החלטות בחיים ואנשים שיש להם בעיה של אבני מרה זוהי אחת הסיבות לכך , אז אם את רוצה להתחיל לעשות עבודת ריפוי בנוסף על כל פרוצדורה רפואית שתבחרי בה אני ממליץ לך לקרוא את הספר"כן או לא" של הסופר ספנסר ג'ונסון.
לשאלתך הספציפית. שני כירורגים עוד מטפל ואני המלצנו לך לעשות טיפול כירורגי ניתוחי מה לא ברור ומה הפחדים שמקשים עליך לקבל החלטה ?.איזה תשובה את מחפשת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)