מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרה15/06/2014
בת 19 חיילת יש לי חרדות מדי פעם,בעיקר בלילה ,יתכן מכל העומס שיש לי ,אני מאוד. פרפקציוניסטית(וגם טבעונית)מה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עירית פרידמן15/06/2014שלום חיילת
תחום המומחיות שלי הוא הומאופתיה ואני רואה הרבה הצלחה בטיפולים בבעיות נפשיות, חרדות ועוד.
ממליצה לקרוא קצת על הומאופתיה ואם זה מדבר אליך אז שווה מאד להגיע להומאופת קלאסי ולטפל לפני שהבעיה צוברת תאוצה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתו של אהוד
שרה15/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתו של אהוד - תגובה
אהוד סברדליק15/06/2014כמה זמן לוקח מהזמן שאת נשכבת לישון ועד שאת נרדמת ? האם יש נטייה לרגישות לקור ,נשירת שיער,ציפורניים שבירות או יובש בעור?. איך מתבטאות החרדות? בדפיקות לב זיעה קרה סימפטומים אחרים ?
אשמח לתשובתך ולפירוט על סימפטומים אחרים בכדי לחוות דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרה16/06/2014רק בזמן שאני מדברת מול קהל,הסמקה
הזעה חנק בגרון,הזעה בפנים דפיקות לב,גם כשאני יושבת,הבעיה רק לפני קהל,אפילו מצומצם,בלילה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אהוד סברדליק16/06/2014שלום דידי
בתור אדם שמרצה ומעביר שעורים בעייתך ידועה ומוכרת לי והיא תגובה נפוצה , שכיחה וטבעית. רוב אם לא כל האנשים מגיבים בצורה זו יותר או פחות אל מול קהל. הדבר החשוב ביותר הוא לתרגל ולהרצות הרבה כך שחלק מהתסמינים יורד מאוד, דבר שני הוא לעשות הדמיות מנטליות שיתנו לך יותר רוגע לפני כי בדרך כלל לארזמן מסוים בהרצאה אתה נכנס לתוך ההרצאה ונרגע. אם יש תופעות קשות לפני ניתן לקחת צמחים כגון פורמולת מדף שנקראת ZIZYPHUS של חברת ברא צמחים (לשעבר זן צמחים )או אפילו רסקיו רמדי שבנויה מפרחי באך ולעיתים עוזרת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המינון
שרה16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המינון - תגובה
אהוד סברדליק16/06/2014מהפורמולה הסינית לקחת 1 מזלף פעמיים ביום כאשר אחד המזלפים לקחת רבע שעה לפני העמידה מול קהל. במידה וזה לא אפקטיבי מספיק , ניתן לאחר שבוע לעלות בהדרגה ל 2 מזלפים פעמיים ביום כאשר לקיחה אחת תהיה רבע שעה לפני העמידה מול קהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל נסי להירגע
נעמה16/06/2014אולי תעשי כל יום איזה משהוא מרגיע , כמו יוגה , ללכת ליד הים , כל אחת ומה שמרגיע אותה, את גם יכולה לנסות תוספי תזונה טבעיים שעוזרים להירגע ומפחיתים את הלחץ (אני שמעתי על לקטיום שיעיל בהורדת הלחץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלב עם הפורמולות שהמלצתה?או במקום
שרה16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלב עם הפורמולות שהמלצתה?או במקום - תגובה
אהוד סברדליק17/06/2014נתתי לך את מינון הלקיחה של הפורמולה ZIZYPHUS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)