רציתי לשאול לגבי תרופה הומאופטית בש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול לגבי תרופה הומאופטית בש
    שרי
    25/05/2007

שלום לך
    קבלתי תרופה בשם RECKEWEG R45 ואינני יודעת עבור מה זה טוב.
    קראתי את הדף הנלווה ואין שום מידע לאיזו מטרה התרופה הזו.

אודה למי שיוכל לענות לי
    בתודה מראש
    שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופותR

עירית פרידמן
    26/05/2007

שלום
    תרופות הR הן תרכובות הכוללות מספר מרכיבים הומאופתיים. משום כך אין הן מותאמות בצורה מדויקת אלא באופן סימפטומטי בלבד.
    ממי קיבלת את התרופה הנ"ל ולאיזו מטרה?
    אני ממליצה להתייעץ עם הומאופת מומחה לגבי לקיחת תרופות הומאופתיות בדיוק כפי שאני ממליצה להתייעץ עם רופא לגבי לקיחת תרופות מערביות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בש

יפה שמעוני
    26/05/2007

שלום רב,

כל הפורמולות של ד"ר רקווק הם על בסיס הומאופתיה מודרנית והן מיועדות לטיפול בסימפטומים הגורמות לגוף לרפא את עצמו.
    R45 מיועדת לרגישות ובעיות במיתרי הקול ולצרידות. טובה לטיםול בדלקות גרון, כאבי גרון, צרידות כרונית, למקרה שפעת ורגישות בגרון, צרידות כתוצאה מלחץ ומצבי היסטריה. הפורמולה היא שילוב של 5 מרכיבים שכולם ביחד עוזרים למכלול של מצבים המתבטאים בבעיות במיתרי הקול והגרון. אין חשש מלקיחת ההפורמולות האלה. אין תופעות לוואי.

הרבה בריאות,
    יפה שמעוני-נטרופתית ומטפלת בהומאופתיה מודרנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו