טיפול במוקסה להיפוך-עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במוקסה להיפוך-עזרה דחוף
    נטע
    10/07/2014

שלום אני בשבוע 37+5 התחלתי לפני שלושה ימים טיפול במוקסה, המטפלת אמרה כי צריך לעשות טיפול אחת ליום למשך 5 דקות, ברגל אחת, במידה והעובר לא זז יש לעבור לעוד 5 דקות ברגל השניה. מקריאה באינטרנט אני רואה כי יש לעשות טיפול בין 15-20 דקות ולא 5 דקות ובשתי הרגלים. האם זה נכון,מה נכון?? אשמח להנחייה מדויקת האם יש גם צורך לסיים ברגל אחת 10 דקות ואז לעבור לשניה ל-10 דקות או במקביל לשתיהן? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול במוקסה להיפוך-עזרה דחוף - תגובה

אהוד סברדליק
    11/07/2014

שלום נטע
    טיפולי רפואה בכלל ורפואה משלימה בפרט אינם מדע מדויק. יש אסכולות טיפול רבות ושונות אחת מהשניה ואין אמת אחת. אני מכיר את שתי הדרכים שציינת והמלצתי שכרגע תיישמי את מה שהמטפלת הדריכה אותך לעשות. את יכולה לציין בפניה שיש עוד דרכים שקראת עליהן ולשאול לדעתה. יתכן מאוד ובמידה ולאחר כמה ימים לא תהיה תוצאה היא תעלה את מספר הדקות ואולי תשנה את מיקום המוקסה. אם יש לך אמון ואת סומכת עליה אז אני ממליץ ללכת לפי הדרך שהיא התוותה לך.
    בהצלחה ושיהיה בשעה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו