בעיית עור חריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עור חריפה
    אבי
    15/09/2014

אבא שלי סובל מבעיית עור חריפה שכוללת אדמומית, בצקות וגרודים אינסופיים. הבעייה חריפה במיוחד ברגליים ובידיים.
    מיטב המומחים לא מצליחים לסייע. אני אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עור חריפה

הוספת תגובה

• בעיית עור חריפה - תגובה

אהוד סברדליק
    15/09/2014

כמה זמן הוא סובל מכך. האם זה הופיע פתאום או לאחר שנה קשה פיזית או נפשית, האם יש בעיות נשימה האם יש תוצאות חריגות בבדיקות הדם שלו, האם זה מתואר ברפואה המערבית כאטופיק דרמטיטיס, סבוריאה פסוריאזיס. האם יש משהו שמקל את הבעיה או משהו שמרע אותה ? חסר לי הרבה נתונים בכדי לתת עזרה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית עור

אבי
    15/09/2014

הוא סובל מהבעייה כבר כשנה. בדיקות הדם שלו תקינות. הוא קיבל תרופות שונות המכילות סטרואידים ונוגדי דלקות. הייתה הקלה לתקופה קצרה אבל זה חזר. אני לא יודע אם נתנו לזה שם, ונראה לי שהרופאים פשוט לא מצליחים לגלות מה הבעייה בדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית עור - תגובה

עירית פרידמן
    15/09/2014

האם הוא נוטל תרופות באופן קבוע? האם שינה את התזונה לפני הופעת הבעיה?
    בהומאופתיה ניתן לעזור בבעיות גם אם אין להן ״שם״ רפואי. מסתמכים על הסימפטומים כפי שהאדם מתאר אותם ומתאימים לזה את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו