מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עור חריפהאבי15/09/2014
אבא שלי סובל מבעיית עור חריפה שכוללת אדמומית, בצקות וגרודים אינסופיים. הבעייה חריפה במיוחד ברגליים ובידיים.
מיטב המומחים לא מצליחים לסייע. אני אשמח לעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עור חריפה - תגובה
אהוד סברדליק15/09/2014כמה זמן הוא סובל מכך. האם זה הופיע פתאום או לאחר שנה קשה פיזית או נפשית, האם יש בעיות נשימה האם יש תוצאות חריגות בבדיקות הדם שלו, האם זה מתואר ברפואה המערבית כאטופיק דרמטיטיס, סבוריאה פסוריאזיס. האם יש משהו שמקל את הבעיה או משהו שמרע אותה ? חסר לי הרבה נתונים בכדי לתת עזרה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עור
אבי15/09/2014הוא סובל מהבעייה כבר כשנה. בדיקות הדם שלו תקינות. הוא קיבל תרופות שונות המכילות סטרואידים ונוגדי דלקות. הייתה הקלה לתקופה קצרה אבל זה חזר. אני לא יודע אם נתנו לזה שם, ונראה לי שהרופאים פשוט לא מצליחים לגלות מה הבעייה בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עור - תגובה
עירית פרידמן15/09/2014האם הוא נוטל תרופות באופן קבוע? האם שינה את התזונה לפני הופעת הבעיה?
בהומאופתיה ניתן לעזור בבעיות גם אם אין להן ״שם״ רפואי. מסתמכים על הסימפטומים כפי שהאדם מתאר אותם ומתאימים לזה את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)