כיצד לערוך אבחנה לגבי בעיות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לערוך אבחנה לגבי בעיות בבטן
    שמואל
    21/12/2014

שלום שלום,
    מזה חודש אני סובל מאי נעימות וכאבים בדרגות שונות בבטן (תחושת נפיחות, לחץ בבטן עליונה, טעם רע בפה, גזים עם ריח חריף, ללא שילשולים אך עם צואה קצת רכה).
    בדיקות התרבית יצאו שליליות, רגישות ללקטוז נשללה, וכך גם צליאק.
    האם יש מישהו או תחום מקצוע בתחום הרפואה המשלימה שיכולה לתת אבחנה מדויקת של מה שיש לי?
    כל כיוון או המלצה יתקבלו בברכה,
    שמואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיצד לערוך אבחנה לגבי בעיות בבטן - תגובה

אהוד סברדליק
    21/12/2014

ניתן לתת לך לא רק אבחון אלא גם טיפול שיקל על מצבך. ברפואה סינית נותנים אבחנה מדויקת למצבך , אך זוהי אבחנה של רפואה סינית ולא של רפואה מערבית וכך גם בכל תחום ברפואה האלטרנטיבית. אם כל הכבוד לאבחנה אני משער שאתה פונה למטפל בשביל טיפול להורדת הסימפטומים המציקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסימפטומים

שמואל
    21/12/2014

שלום אהוד,
    תודה על תשובתך המהירה!
    אתה צודק שאני פונה לטיפול על מנת להקל על הסימפטומים שלי, אך אני מחפש את האבחנה כדי לדעת איך לטפל בשורש הענין ולא בסימפטומים. אותם סימפטומים יכולים להיות למחלות שונות, כך שגם אם טיפלנו בסימטפום זה לא אומר שזה לא יחזור על עצמו כל המקור לבעיה לא נעלם.
    האם הרפואה הסינית יכולה לתת את האבחנה הזו? או לחילופין לטפל בשורש הבעיה ולא רק בסימפטום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסימפטומים - תגובה

אהוד סברדליק
    21/12/2014

מטפל מקצועי ברפואה סינית ייתן לך אבחנה ויטפל גם בסימפטומים וגם בשורש הבעיה . אני מטפל בשרון , באם תכתוב לי היכן אתה גר אפנה אותך למטפל מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי, תודה רבה לשניכם!

שמואל
    24/12/2014

אני שמח לשמוע שזה המצב, כבר התחלתי לדאוג שמטפלים בצורה עיוורת בסימפטומים בלבד.
    אני גר בגבעתיים, אשמח להפניות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסימפטומים - תגובה

עירית פרידמן
    21/12/2014

שלום שמואל
    כמו שאוהד כתב כל שיטת ריפוי אלטרנטיבית באה לאבחן ולטפל בשורש הבעיה.
    בכל שיטת טיפול האיבחון והטיפול הם בהתאם לראיית העולם של אותה גישה טיפולית.
    דוקא הרפואה המערבית מטפלת יותר בסימפטום ופחות בשורש העמוק.
    הגישה ההומאופתית יודעת לטפל יפה בסימפטומים שהרפואה המערבית לא יודעת לאבחן.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו