טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 47,גרה בצפון המחזור הופסק לי לפני שנה יש לי דפיקות לב לפעמים חרדתית,אני לוקחת קלונקס להרגעה,מפריע לי שיש לי גם אי שקט,איך אני מקלה על התופעות האלה?אודה לכם על התשובה.חג שמח ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית רצוי להוסיף לאורך חייך פעילויות מרגיעות כגון הליכה , ריצה, אופניים ומדיטציות נשימה. רצוי להוריד מאכלים ממריצים שיש בהם קפאין, ולהמעיט בסוכר לבן. לאחר מכן ניתן לקחת תוספים וצמחים שמרגיעים ותומכים במערכת העצבים כגון מגנזיום ציטראט, ויטמיני B וצמחים כגון פסיפלורה, רודיולה וזיזיפוס. אם רוצים טיפול יותר ספציפי יש להגיע לטיפול ע"י מטפל/ת מקצועי שיאבחן ויטפל בצורה עוד יותר מדוייקת. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר