מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר כוחותאיילה18/04/2015
שבת שלום. בזמן האחרון אני מרגישה חוסר כוחות הרגליים שלי חלשות ואני מתעייפת מהר ומרגישה חולשה כללית אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר כוחות - תגובה
אהוד סברדליק19/04/2015האם את אוכלת ארוחות סדירות ואוכל מזין וטוב ?
האם את עושה פעילות גופנית ?
כמה זמן את סובלת מחולשה וחסר כוחות והאם היה גורם שלאחריו העייפות התחילה?
אשמח שתרחיבי יותר על מצבך הבריאותי, גילך ואורך חיי בכדי לתת תשובה רצינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילה19/04/2015אני בת 47 המחזור הופסק לי לפני שנה,השד התנפח לי ויש לי כאבים בשד ובעקבות זה אני לוקחת אנטיביוטיקה,בנוסף בגלל שהייתי קצת עצבנית הרופאת משפחה נתנה לי כדור אסיוול להרגעה כי הייתי מאוד עצבנית וזה לא שאני מטופלת פסיכאטרית היא נתנה לי את זה בשביל להירגע,ומאז אני מרגישה חולשה וחוסר כוחות,ורציתי לשאול פעילות גופנית דווקא אני משתדלת לעשות אבל בזמן האחרון בגלל החולשה קשה לי לעשות,ואני באמת רוצה להתחזק ולדעת מה עושים? תודה רבה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
איילה19/04/2015שהרופאה נתנה לי גם כדור קלונקס להרגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
עירית פרידמן19/04/2015בהחלט ייתכן שהחולשה היא תופעת לואי של הכדורים שאת נוטלת. חשוב מאד לידע את הרופאה על כך.
הומאופתיה היא דרך ריפוי שיכולה להתמודד עם בעיות של עצבנות וחוסר מנוחה מבלי לעורר תופעות לואי לא רצויות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילה19/04/2015על העזרה והתשובה המהירה שיהיה לך שבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר להומאופתיה
איילה26/04/2015אני אשמח עם תסבירי לי מה ההשלכות שהומאופתיה תוכל לעזור לי,תודה רבה יום טוב,ושבוע ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר להומאופתיה - תגובה
עירית פרידמן26/04/2015עזרה הומאופתית משמעו-שיפור וריפוי והקלה של כל מה שצריך.
ז״א שהחולשה תתפוגג ובמקומה תהיה אנרגיה טובה.
זה הכל
(-:כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)